Хіба існують ідеальні солодощі? Так, звісно! Якщо Ви обираєте набір цукерок від гощанського солодкого бренду, значить надаєте перевагу безкомпромісній якості та довершеному смаку. Солодощів багато у кожному найближчому маркеті, однак чи всі вони такі смачні, як того хочеться?

Якими мають бути ідеальні цукерочки у коробці? По-перше, виготовленими з натуральних інгредієнтів. Від цього залежать смак і аромат солодощів. Цукерки у коробці сумнівної якості не лише не подарують задоволення, але й можуть нашкодити, тому обирайте найкраще! По-друге, естетика — у формі цукерок, дизайні упакування абощо. Красиве оформлення підіймає настрій, робить процес вручення презенту особливим.

 

Шоколадні цукерки Una Luna — солодкий подарунок, що надихає!

Преміальні цукерки в коробці

Наша преміальна серія солодощів безкомпромісна, адже відповідає всім стандартам якості та вимогам найвибагливіших любителів солодкого. Шоколадні цукерки “Уна Луна” стовідсотково заслуговують на Вашу увагу! Кілька причин обрати саме їх:

  1. Ціна, що відповідає якості. Для виготовлення обираємо найкращі інгредієнти, завдяки яким солодощі такі смачні.
  2. Натуральний склад без ароматизаторів і замінників. У нас Ви можете купити цукерки зі справжнього італійського шоколаду!
  3. Максимальний вміст какао-продуктів у тандемі з фундуком, вишнею, мигдалем, фундучною пастою, виноградом — формула ідеальних солодощів, що не залишають байдужим!
  4. Гощанська фабрика шоколаду використовує виключно сучасне професійне обладнання для виготовлення своєї продукції, однак серія “Уна Луна” — це 100% ручна робота. Ювелірна довершеність від наших кондитерів у кожній цукерочці!
  5. Натуральні цукерки готуємо на основі чорного шоколаду (73%). Він має насичений смак з легкою приємною гірчинкою, тому вигідно доповнює смак начинки наших цукерок. Шоколад ми обирали довго. Для нас важливими є натуральність та багатоманітність його смаку, і ми раді співпраці з постачальниками шоколаду з Італії.

На gzpt.com.ua представлені всі солодощі з преміальної серії Una Luna, які Ви можете придбати на сайті або у фірмових крамницях. Наразі в асортименті є:

  • Лікерні цукерки “Виноградні/вишневі чари”. Вишня чи виноград у лікерному желе — цукерки з алкоголем ще ніколи не були настільки витонченими та смачними! П’янка вишенька та спокусливий виноград у поєднанні з чорним шоколадом та лікером завжди створюють потрібний настрій!
  • Зефір у шоколаді. Натуральний яблучний зефір з пектином, який огортає ніжний тонкий прошарок італійського шоколаду. Невимовне задоволення від повітряного зефіру гарантовано!
  • Цукерки шоколадні з начинками. Чорнослив з волоським горіхом у шоколаді, чай матча (японський зелений дрібнозмелений), фундук і мигдаль у ганаші з чорного шоколаду, вишня у ганаші з білого шоколаду та мак — у нас можна купити цукерки від виробника, яких не знайти в жодних інших магазинах! Також радимо скуштувати нашу “Джандую” — фантастичне поєднання молочного шоколаду та карамелізованого фундука, яке ззовні обіймає чорний італійський шоколад.

Ми пишаємося своєю продукцією, позаяк вкладаємо у неї всю майстерність та любов. Гощанські ласощі від ТМ “Пригощайся” неодмінно потішать Вас та Ваших близьких. Стильний лаконічний дизайн пакування робить такий солодкий презент доречним до будь-якого свята, приводу, і кожна людина неодмінно оцінить його смак і красиву подачу!

 

Подарунковий набір цукерок від ТМ “Пригощайся”: вишукана смакота з доставкою до Вас!

Шоколадні цукерки від ГЗПТ — це чудова ідея як для додаткового, так й основного подарунка. Будьте впевнені, Ваші рідні, кохана людина, друг чи колега неодмінно зрадіють солодкому презенту! Подарунковий набір цукерок — це чудова можливість висловити свою повагу та прихильність до будь-кого, підняти настрій й потішити серденько любителя солодкого!

Нагадуємо, що придбати солодощі Ви можете на сайті або у фірмових крамницях у Нетішині, Києві, Українці, Рівному чи Гощі. Для мешканців інших міст і регіонів є швидке доставлення “Новою Поштою” та “Укрпоштою Експрес”. Цукерки фрукти у шоколаді та зефір доставляємо гарантовано зі збереженням свіжості продукту та цілісності пакування! Відправляємо до відділення та кур’єром, а ще при купівлі на суму від 1.000 грн доставка до пошти за наш кошт! Оплачуйте посилку зручним для Вас способом: через накладений платіж, готівкою чи безготівково переказом на рахунок через онлайн-банкінг або термінал.