Історики досі сперечаються хто придумав шоколад. Представник давньої цивілізації Центральної Америки мая називали його «їжею богів» та готували для жерців, вождів, повелителів.

 

У чому полягає користь чорного шоколаду – символу неземної насолоди?

Вчені багатьох країн донині досліджують користь чорного шоколаду. Результати досліджень приємно вражають затятих шанувальників цього харчового продукту. Серед основних його переваг можна виділити позитивний вплив на:

  1. Серцево-судинну систему. Він виготовлений із какао-бобів, а це – джерело антиоксидантів, які можуть знизити тиск та рівень холестерину, а також підтримують здоров’я наших кровоносних судин. Якісний темний шоколад має високий вміст какао – 70-85%. Біологічно активні речовини, що містяться в какао поліпшують кровообіг та навіть викликають невелике зниження артеріального тиску. Вживання до 100 грамів цього смаколика кожен день зменшує ризик інсульту та інфаркту.
  2. Мозок. Для підвищення рівня магнію в організмі потрібно, наприклад, після прийому їжі з'їдати цукерку шоколадну. Цей мікроелемент покращує пам'ять, стимулює підвищення мозкової активності. Після її вживання людина почне набагато швидше запам'ятовувати інформацію, вирішувати різні складні завдання. Такий вплив ласощів на мозкову активність спостерігається як у молодих, так і у літніх людей.
  3. Шкіру. Дослідники із Гарвардського університету довели, що цей харчовий продукт багатий мінералами та поживними речовинами, які позитивно впливають на якість шкіри – мідь, залізо, магній, марганець, кальцій. Ці мікроелементи сприяють виробленню колагену, який допомагає шкірі виглядати молодою та здоровою. Шлунково-кишковий тракт. Цей кондитерський виріб сприяє збільшенню корисних бактерій та зменшує запальні процеси в кишківнику.
  4. Імунну систему. Какао-боби позитивно впливають на лімфоїдні тканини й деякі типи клітин, що виробляють антитіла, які допомагають боротися з патогенними бактеріями.

І це лише основні переваги цього неймовірного смаколика. Насправді їх набагато більше.

 

Шоколадні цукерки на сайті gzpt.com.ua – корисні десерти для вас

У кожного покупця є можливість шоколадні цукерки купити на сайті нашої компанії максимально вигідно. Вони заряджають бадьорістю та покращують настрій. Натуральні цукерки виготовлені з добірних високоякісних інгредієнтів, завдяки чому вони не тільки смачні, але й корисні для організму.

При виробництві цукерок Пригощайся спеціалісти використовують справжній італійський шоколад (73%). Майстри цінують його за насичений смак та аромат, гладку текстуру, легку гірчинку.

Завдяки поєднанню класичних традиційних рецептів, сумлінній праці наших кондитерів та використанню сучасного, високотехнологічного обладнання на фабриці шоколаду Пригощайся створюються справжні кондитерські шедеври.

Доставка подарункових наборів цукерок здійснюється по всій Україні «Новою Поштою» та «Укрпоштою». Клієнти можуть розраховувати на безкоштовну доставку улюблених солодощів, якщо сума замовлення перевищує 1000 гривень. Купити цукерки можна оптом та вроздріб. Не відмовляйте собі в солодкому задоволенні – замовляйте цукерки натуральні, щоб насолоджуватись їхнім витонченим смаком та ароматом.