У світі бізнесу, де кожен день приносить нові виклики та досягнення, надзвичайно важливо створювати позитивну атмосферу у колективі. Команда — це найважливіші люди, які втілюють у життя плани керівництва і так старанно працюють задля кращого результату. Саме тому на свята варто подбати не тільки про клієнтів та партнерів, а ще й про корпоративні подарунки співробітникам. 

Наша компанія вже багато років оснащує українців якісними презентами, тому кому, як не нам знати гарантовано класні ідеї для корпоративних подарунків.

На що вплинуть подарунки від компанії співробітникам

Підвищення мотивації 

Приємні подарунки можуть стати могутнім інструментом для підвищення мотивації співробітників. Вони викликають внутрішній потяг до досягнень та нових висот у роботі, оскільки працівники знають, що їх внески у компанію помічають і вважають справді важливим.

Зміцнення довіри

Аби компанія працювала як єдиний механізм, важливо, щоб кожна людина у ньому знала наскільки вона важлива та незамінна. Саме таке відношення формує довірливі стосунки між роботодавцем та робітником. Маленькі сувеніри для співробітників будуть нагадуванням їх ролі у колективі та зробить команду єдиним цілим.

Прояв вдячності

Невеликі презенти є чудовим способом виразити вдячність за працю та здобутки співробітників. Це створює атмосферу взаєморозуміння і допомагає співробітникам відчувати себе цінними для компанії.

Стабільність працівників

Надання подарунків може сприяти стабільності персоналу, оскільки вони відчуватимуть себе більш зв'язаними й задоволеними роботою в компанії. Це зменшить шанси втрати цінних кадрів і сприятиме тривалому та ефективному співробітництву.

На які події дарують подарунки співробітникам від компанії

Насправді існує багато причин зробити подарунок працівникам. Вони можуть бути подаровані при різних подіях та заходах, що відзначаються в робочому колективі. 

  • Індивідуальні свята. До них відносяться корпоративні подарунки працівникам на День народження. Такий жест підкреслить значущість кожного працівника в житті компанії.

  • Загальні події та свята. Це можуть бути, наприклад, подарунки на Новий рік для співробітників, Різдво або 8 березня. Дуже часто керівництво влаштовує корпоративи, де під час нагородження або конкурсів можна отримати приємні сюрпризи.

  • Відзначення річниці створення компанії або річниці роботи співробітника в компанії також є чудовим приводом для подяки та виразу вдячності через сувеніри.

  • При досягненні значущих успіхів, таких як вдале завершення важливого проекту, підвищення посади, отримання нагород чи здобуття нових кваліфікацій, компанії можуть вручати подарунки, дякуючи співробітників за їхні вклад та трудові досягнення.

Від чого залежать варіанти корпоративних подарунків

Дуже важливо звернути увагу на критерії вибору ідей корпоративних подарунків, щоб зробити влучний та потрібний презент.

  1. Тематика події. Якщо ви обираєте подарунки співробітникам від компанії на Новий рік, то зверніть увагу на те, щоб додати певні зимові елементи. Так само з іншими святами — кожне має своє забарвлення та асоціації, увімкніть фантазію.

  2. Залежно від кількості працівників. Як ми розібрались вище, сувеніри можуть бути як для однієї людини, наприклад, корпоративні подарунки на День народження працівникам. У такому випадку варто враховувати смаки, інтереси та потреби цієї людини. Також презенти бувають і для всього колективу. Ми розуміємо, що різні люди можуть цінувати різні речі, але ж краще обирати універсальні, які сподобаються кожному.

  3. Виділений бюджет. Мабуть, цей пункт має більш вагому роль у порівнянні з іншими. Він визначає, наскільки великими чи розкішними можуть бути подарунки, а також кількість співробітників, яким їх можна надати.

  4. Гендерна приналежність. Краще уникати розділення подарунків на жіночі та чоловічі та обирати універсальне застосування, що сприяє гармонійним відносинам та комфорту в колективі.

Солодкі ідеї корпоративних подарунків

  • Преміальні набори цукерок. Такий презент віє розкішшю, а неповторний смак різноманітних начинок автоматично стає улюбленим з усіх цукерок. Оберіть вишукані та ексклюзивні цукерки в елегантних упакованнях Una Luna на сайті Пригощайся.

  • Мед з горіхами. Натуральність в усіх її проявах - відбірні горішки на ваш смак у поєднанні з якісним тягучим медом. Нічого зайвого.

  • Смачні чаї. Приємний подарунок, який зігріє як вранці перед роботою, так і покращить настрій протягом дня. Це можуть бути колекції різних ароматів чи унікальних міксів.

Практичні варіанти корпоративних подарунків 

  • Органайзер для кабелів. Велика кількість кабелів зазвичай швидко плутаються та губляться. А коли треба знайти конкретний на це витрачається багато часу. За допомогою органайзеру працівники зручно облаштують свій простір та підтримуватимуть порядок на робочому місці.

  • Портативна зарядка. Необхідний гаджет для активних людей, які повинні завжди бути на звʼязку. Їм не потрібно буде стежити за зарядом своїх пристроїв, оскільки достатньо покласти телефон або часи на місце зарядки, та енергія плине з одного торкання та дуже швидко.

  • Якісне шкіряне портмоне забезпечує порядок у картках та додає елегантний стиль під час його використання.

  • Планер з іменною ручкою. Оберіть вишуканий дизайн канцелярських виробів, такий подарунок завжди буде у нагоді для важливих нотатків чи при написанні задач на тиждень.

  • Масажер для шиї — прекрасний спосіб зняти напругу та втому після робочого дня.

Спрямовані на створення атмосфери затишку

  • Мʼякенькі покривала. Оберіть вироби з флісу чи шерсті, вони створять теплу та затишну атмосферу вдома або в офісі.

  • Живі рослини. Кімнатні квіти, які не потребують особливого догляду, прикрасять робоче місце та сприятимуть спокійному мікроклімату.

  • Книги з різних жанрів — від класики до сучасної літератури. Допоможуть розвивати інтелект та підтримувати памʼять на належному рівні. Також такий подарунок стане слушним елементом декору в офісі.

  • Ароматичні свічки з природними ароматами, такими як лаванда чи ваніль забезпечать релаксовий фон.

  • Декоративні подушки з приємними текстурами та кольорами додають затишок та комфорт до робочого простору.

Подарункові сертифікати 

  • Сертифікати на заняття у спортзалі. Заохочуйте співробітника на активний та здоровий спосіб життя. Якщо ви у близьких відносинах можна ходити разом.

  • Сертифікати в магазин одягу. Дозвольте людині обрати стильний одяг на свій смак, надавши сертифікат в популярний магазин.

  • Подаруйте враження від концерту або вистави у вашому місті.

  • Спа-сертифікати. Забезпечте можливістю відпочинку та релаксації під час приємного масажу або розслабляючої сауни.

Де купити подарунки співробітникам на Новий рік від компанії

Ми сподіваємось, що наш список ідей для корпоративних подарунків допоміг, і ви готові зробити замовлення. Наша кондитерська фабрика створює преміальні набори цукерок з можливістю персоналізувати упакування під стиль вашої компанії. Купити подарунки співробітникам від компанії можна через інтернет-магазин «Пригощайся». Ми надаємо великий вибір неповторних начинок з якісних, натуральних інгредієнтів на будь-який смак. Доставляємо по всій Україні. Цінуємо ваше прагнення зробити працівників щасливими, тому з усією відповідальністю віднесемось до поставленої задачі.