Медичні працівники роблять великий внесок у здорове майбутнє населення. Кожного дня вони рятують життя, дають надію та підтримують хворих. Неабияких сил потрібно докласти, щоб допомогти іншій людині пройти складний період. Лікарі вкладають всю душу у своїх пацієнтів, проживаючи з ними ці моменти. Їм буде достатньо вашого одужання та звичайного «дякую», але так приємно віддячити чимось більшим за всю турботу. 

Зміст

  1. Що подарувати медпрацівнику на знак подяки;

  2. Що подарувати лікареві жінці;

  3. Що подарувати лікареві чоловікові;

  4. Оригінальний подарунок до Дня медика у 2023 році;

  5. Презенти для медичних працівників різних спеціальностей;

  6. Подяка лікарям на певні події;

  1. Поради від Пригощайся - що не варто дарувати;

  2. ТОП універсальних подарунків від Пригощайся;

  3. Де придбати оригінальний подарунок найкращому лікарю.

Що подарувати медпрацівнику на знак подяки

Медики з різних спеціальностей та різної статі мають свої уподобання щодо презентів. Але для всіх приємно отримати подарунок із щирою вдячністю. Хай то буде не великий жест, але емоції при цьому набагато важливіші. Наше виробництво підготувало список оригінальних речей, які дарують лікарям.

Що подарувати жінці медику за лікування

  • Чайний набір або якісна кава. У перервах між пацієнтами лікар може насолодитися смачними гарячими напоями, згадуючи вашу вдячність.

  • Солодощі. Під час чаювання завжди гарно посмакувати різними ласощами. Це можуть бути горішки з медом або шоколадні цукерки.

  • Сертифікат на медичний одяг. Будь-які жінки обожнюють мати гарний вигляд. Новенький халат або медичний костюм потішить медика. Але важливо, щоб вона сама обрала, який подобається.

  • Сертифікат на масаж. Медичні працівники довго знаходяться у статичному положенні, тому іноді їм потрібно розім’яти м’язи та відпочити.

  • Іменна чашка. Якщо з вашим лікарем працюють інші медичні працівники в одній ординаторській, то можна подарувати особливу кружку, щоб точно не сплутали.

  • Маленькі прикраси. Зараз є багато варіацій брошок у медичному стилі, яку лікар може повісити на халат та завершити свій акуратний образ.

Що подарувати лікарю чоловікові в подяку

  • Смачні шоколадні цукерки з незвичайними смаками. Це те, що викликає в людині щастя тільки від погляду.

  • Якісний алкоголь. Важливо дізнайтеся який вид алкоголю подобається вашому лікарю, а вже потім готувати презент. 

  • Термокружка. Іноді у лікарнях буває прохолодно, тому можна подарувати лікарю чоловіку чашку, напій з якої довгий час зможе його зігрівати.

  • Імення ручка. У своїй діяльності лікарі дуже багато пишуть. Індивідуальна ручка стане корисним та пристойним подарунком.

  • Блокнот. Існують дуже гарні дизайни щоденників, в які медику буде зручно вносити свої плани або нотатки.

  • Сертифікат в магазин костюмів. Поза межами лікарні чоловіки-лікарі виглядають досить інтелігентно завдяки стриманому класичному одягу.  

Оригінальний подарунок до Дня медика у 2023 році

День медичного працівника в Україні святкують кожну 3 неділю червня. У 2023 році свято випадає на 18 червня. Тож якщо ви бажаєте привітати медиків, треба підготуватися заздалегідь. Зазвичай дарують презенти, пов’язані з медициною.

  • Шоколадні набори на подарунок.

  • Декор у кабінет. Ще одна ідея пам’ятного подарунку - це цікаві статуетки на медичну тематику, гарні картини або інший декор.

  • Чудові відривні календарі.

  • Цікава література. Вона може бути, як медична, так й інших жанрів.

Презенти для медичних працівників різних спеціальностей

У пацієнтів виникає часте запитання: «Що подарувати хірургу, гінекологу, медсестрам, терапевту, стоматологу, ортопеду, педіатру, акушеру, головному лікарю чи медикам інших спеціальностей?». Відповідь дуже проста: більшість людей обожнюють солодке. На нашу думку, це найкращий подарунок. Існує величезна кількість смаків, тому можна обрати набори Асорті та влучити у серденько вашому лікарю.

Подяка лікарям на певні події

Закінчення лікування - це одночасно свято і відповідальність. В ці моменти ще сильніше хочеться подякувати охоронцям нашого здоров’я.

Ось декілька ідей як висловити свою вдячність лікарям, якщо вас бентежать питання: 

  • Що подарувати лікарю на подяку за операцію;

  • Що подарувати лікарю під час виписки з лікарні;

  • Що подарувати лікареві за вдалі пологи тощо.

 

  1. Написати подяку. Ви можете оформити короткий, але максимально відвертий лист, в якому вкажете конкретні факти, які вам запам'яталися про роботу лікаря, і які допомогли вам відчути себе більш комфортно та безпечно.

  2. Подарунок. Це може бути щось таке, як фруктовий кошик, коробка смачних цукерок або маленький подарунковий набір.

  3. Спільна фотографія. Запропонуйте зробити спільну фотографію зі своїм лікарем та його командою. 

  4. Грошова подяка. Можна допомогти лікарям та лікарням, пожертвувавши кошти на благодійність.

Що подарувати лікареві на День народження

Найголовнішим подарунком є ваша увага та повага до лікаря, а День народження - прекрасна нагода відзначити його вагому роль в житті людей. Дізнайтеся чим цікавиться лікар і зробіть йому незабутній сюрприз. Це може бути сертифікат на активні види відпочинку, солодощі та запашні квіти, професійні лекції з медицини й т.д.

Поради від Пригощайся - що не варто дарувати

Є деякі речі, які не рекомендується дарувати лікарю, оскільки вони можуть бути образливими. Ось кілька прикладів таких подарунків:

  • Гроші. Деякі лікарські організації мають політику, яка забороняє їхнім працівникам приймати гроші від пацієнтів. Дізнайтеся заздалегідь про правила лікарні, щоб не виникло непорозумінь.

  • Страви з обмеженим терміном придатності. Наприклад, торти, сирники або фрукти. Вони проблематичні, оскільки лікар може не мати можливості швидко з’їсти такий подарунок.

  • Парфуми та косметичні засоби

  • Забобонні подарунки: наручний годинник, дзеркало, рушники та інше.

ТОП універсальних подарунків від Пригощайся

Можемо зробити висновок зі статті про найкращі подарунки медичному працівнику:

  1. Солодкий подарунок лікарю. Зробіть індвідуальне замовлення з брендингом або логотипом на всю компанію;

  2. Смачний чай або кава;

  3. Сертифікати на медичний одяг;

  4. Індивідуальні сувеніри;

  5. Запрошення на цікаві розвивальні івенти для лікарів.

Де придбати оригінальний подарунок найкращому лікарю

Наше виробництво цукерок «Пригощайся» виготовляє смачні цукерки в Україні. Ми відомі найкращою якістю виробів, незвичайними начинками та безмежним коханням до свого діла. Ви можете замовити подарункові набори солодощів на День лікаря, передавши подяку та довіру через наші вироби. Доставляємо в усі міста України: Харків, Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Рівне, Житомир та інші.