Частою причиною зриву дієти, є повна відмова від цукру. Організм на такі зміни у раціоні відповідає ще більшим прагненням до солодкого, поганим настроєм та втомою. Але як бути, якщо схуднути все ж таки хочеться без шкоди для себе? Наше виробництво має декілька порад з цього приводу.

Які солодощі можна їсти при схудненні та на що варто звернути увагу

  • Скільки солодкого можна на день при схудненні? По-перше, не варто відмовлятися одразу від усього солодкого. Це можна зробити поступово, якщо є намір не вживати цукор зовсім. Або виділити на солодощі 15% від загальної калорійності раціону. Такий підхід плавно підготує системи організму до переходу на дієту.

  • Звертайте увагу на склад солодощів при ПП. Краще обрати замість виробів зі штучним цукром, натуральний. Він є природним компонентом фруктів, ягід, овочів. Тобто солодощі, які можна на дієті - це цукерки з натуральних інгредієнтів або із замінником цукру.

  • Слідкуйте за своїм станом. Будь-які зміни повинні бути в задоволення. 

Що з солодкого можна їсти на дієті

Часто виникає питання: «чим замінити солодке на дієті?». Існують здорові альтернативи, які допоможуть задовольнити смакові рецептори без надмірного споживання цукру. 

  1. Фрукти. Споживання свіжих фруктів, таких як яблука, груші, апельсини, ківі, ананаси або ягоди замінять солодке на дієті завдяки природному цукру та вітамінам.

  2. Сухофрукти. Курага, чорнослив та родзинки – корисні солодощі при схудненні. Проте слід споживати їх у помірних кількостях, оскільки вони висококалорійні.

  3. Мед. Додавання невеликої його кількості до йогурту, вівсянки, горіхів або фруктів може надати природного солодкого смаку.

  4. Темний шоколад: Якщо ви не можете уникнути шоколаду, обирайте темний шоколад з вмістом какао від 70% і вище, оскільки він містить менше цукру, але все ще має солодкий смак.

  5. Цукерки при схудненні теж можна, але вони не мають містити цукор. 

  6. Пастила – низькокалорійна альтернатива солодкому. Обирайте вироби з натуральних фруктів без додавання цукру та інших замінників.

Де купити солодке для дієти 

Кондитерська фабрика «Пригощайся» має великий вибір корисних солодощів, які можна їсти при схудненні. Ми використовуємо тільки натуральні та якісні інгредієнти для наших виробів. Застосовуємо рецептуру, яка відокремлює природний смак та солодкість продуктів, не додаючи цукор. Цукерки від «Пригощайся» дуже смачні, але пам'ятайте, що навіть здорові альтернативи солодкого мають бути споживані з обережністю та у межах допустимих кількостей, особливо якщо ваша мета – схуднення або контроль ваги. 

Натуральні смаколики для схуднення купити дуже легко у нашому інтернет-магазині. Адже, де б Ви не знаходилися, доставити улюблені цукерки ми можемо по всій Україні: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Житомир, Рівне, Львів, Івано-Франківськ та інші міста.