Смачні домашні цукерки - це, напевно мрія кожного любителя солодощів. Адже так можна з усією впевненістю сказати, що ці солодощі - натуральні та приготовані із надійних складових.

Виробництво солодощів Пригощайся підготувало рецепт смачних домашніх цукерок, які однозначно варто спробувати приготувати вдома! Вони стануть чудовим перекусом, або ж можуть цілком замінити магазинні так само, як і наша лінійка Цукерок без цукру, або інші солодощі.

Купити цукерки Пригощайся можна, обравши товари у відповідній категорії на сайті.

 

Цукерки ручної роботи - рецепт приготування від кондитерської фабрики Пригощайся

Цукерки від виробника Гоща

Щоб ваші цукерки ручної роботи вийшли справді смачними та корисними, важливо перш за все обрати свіжі та якісні складові.

Цей рецепт підходить для тих, хто обожнює фруктові цукерки, оскільки в основі рецепту - саме такі складові.

Якщо ж вам більше до смаку шоколад - пропонуємо спробувати шоколадні цукерки ручної роботи від Пригощайся, у смакових якостях якого переконалися вже сотні покупців нашого виробництва.

Для фруктових цукерок знадобляться:

  • курага, чорнослив та фініки або інші сухофрукти на ваш смак;
  • грецькі та кедрові горіхи;
  • мед.

Для посипки:

  • кунжут;
  • кокосова стружка;
  • какао-порошок.

Ці цукерки в домашніх умовах готувати легко. Досить лише ретельно промити та висушити сухофрукти та горіхи і подрібнити їх у блендері. Наскільки сильно подрібнювати складові залежить лише від ваших уподобань. Цукерки із більшими шматочками фруктів та горіхів матимуть різноманітний смак, тоді як однорідна маса буде становити собою єдину палітру, яка розкриватиметься приємним післясмаком.

Так чи інакше - такий набір цукерок однаково смакуватиме!

Подрібнені складники змішуємо з медом до утворення густої та однорідної маси.

Змоченими у прохолодній воді руками формуємо цукерки та посипаємо кунжутом, кокосовою стружкою та какао-порошком.

Готові солодощі залишаємо на декілька годин у холодильнику і смакуємо!

Якщо ж на приготування таких корисних солодощів бракує часу або банально - бажання, - наше виробництво солодощів приготувало для вас смачні новинки, які нічим не поступаються приготованим власноруч!

 

Купити цукерки, створені з любов’ю від Пригощайся - корисні та смачні ласощі, як вдома

Купити цукерки із натуральними складовими, без цукру та інших підсолоджувачів, ви можете у категорії Корисні снеки.

Ми постійно працюємо над асортиментом, тому створюємо ласощі, про які зараз говорять усі.

Наші цукерки без цукру - гідна заміна традиційним хоча б тому, що жодних підсолоджувачів не потребують. У складі цукерок "Кероб, ягоди та горіхи" - родзинки та кероб, які роблять їх справді солодкими. Горіхи урівноважують смак, а журавлина додає цукеркам ледь помітної кислинки, яка підкреслює смак інших складових.

Цукерки "Фруктовий трюфель" також можуть здивувати. На відміну від попередніх, їх смак більш ніжний. Фінік, горіхи та курага - чудовий тандем, який доповнюють банан та солодкі родзинки.

На сайті gzpt.com.ua ви можете купити цукерки від виробника у яскравих надійних упаковках, які збережуть цілісність продукту у випадку доставки поштою. Ці солодощі не лише корисна заміна цукеркам, але й непоганий спосіб підняти настрій та потішити себе навіть у найбільш похмурі дні.

Обирайте смак на сайті і не сумнівайтесь, що солодощі справді можуть бути корисними і натуральними!