Обожнюєте грильяжні та фруктові цукерки? Ми теж! Адже вони містять у собі максимум натурального та справжнього смаку. Навіщо вигадувати велосипед коли природа вже все зробила сама?

Цукерки з фруктів та горіхів - один із найпопулярніших наших товарів. І це цілком заслужено. У цій статті кондитерська фабрика Пригощайся спробує привідкрити завісу таємничості творчого процесу виробництва та поділиться секретами ніжного смаку продукції.

 

Натуральні цукерки Пригощайся - майстерність кондитерів чи заслуга натуральних складових?

Насправді, секрет смаку, який мають наші натуральні цукерки криється у двох важливих складових - відповідальній роботі кондитерів та власне самих інгредієнтах. Звичайно ж, ці складові можна поділити на ще декілька етапів роботи, без яких не обійтись у створенні якісної продукції.

Натуральні фруктові цукерки купити

Однак сьогодні поговоримо саме про начинку, яку містять натуральні фруктові цукерки Пригощайся.

Її секрет максимально простий - у виготовленні кожної цукерки ми використовуємо лише свіжі натуральні сухофрукти та горіхи. Лінійка цих солодощів має стільки ж смаків, скільки видів фруктів можна знайти на полицях супермаркетів. Різниця лише в тому, що купити натуральні цукерки Пригощайся можна у будь-яку пору року. У них немає сезонності, адже усі фрукти висушуються та зберігають свої корисні властивості досить довго. Все задля того, щоб ви могли влаштувати собі літній перекус навіть якщо за вікном сніжить.

У категорії Фруктові цукерки можна знайти не один унікальний смак. Однак якщо говорити про фаворитів, - це однозначно цукерки “Груша”, всередині яких - ніжні шматочки соковитої очищеної груші.

Ще один із смаків, які ми однозначно рекомендуємо скуштувати - це цукерки фруктові “Диня”. Сезон, коли можна вільно купувати цей смачний продукт незаконно короткий. Тому придбати такі корисні натуральні цукерки із сушеною динею всередині коли заманеться - досить непогана можливість порадувати себе та рідних смачними та натуральними ласощами, коли справжні фрукти в дефіциті.

Крім вище описаних, на сайті Пригощайся знайдеться ще багато соковитих фруктових смаків, які однаково подобаються і дорослим, і дітям.

Не фруктами єдиними, адже горіхи - це чудове джерело вітамінів і просто незамінна складова цукерок. На їх основі у асортименті gzpt.com.ua можна знайти ніжні та хрумкі грильяжні цукерки, які нітрохи не відстають від фруктових у популярності.

Вдале поєднання, яке обожнюють усі - цукерки чорнослив з горіхом. Класичний варіант, який подобається дорослим і дітям. Ці цукерки підходять і як корисні перекуси, і як варіант для подарунку любителям солодощів.

Універсальні та завжди актуальні солодощі, які незмінно користуються популярністю і на сайті кондитерської фабрики Пригощайся.

Окрім того, серед асортименту грильяжних цукерок можна знайти і чудові поєднання горіхів із:

  • м’ятою;
  • медом;
  • кокосом;
  • фруктами.

Обирайте улюблений смак та насолоджуйтесь усією родиною! Якщо ж здається, що обрати просто-таки неможливо - скористайтесь із можливості горіхові та фруктові цукерки купити у наборах Асорті. Так ви точно знайдете смак, що стане улюбленим та зможете скуштувати чи не кожну із смачних фруктових та горіхових цукерок Пригощайся.

 

Натуральні цукерки купити - які умови замовлення?

Виробництво цукерок Пригощайся зробило усе, аби натуральні цукерки купити було максимально зручно та швидко для вас.

На сайті gzpt.com.ua немає мінімальної суми замовлення. Тому ви можете придбати навіть одну упаковку цукерок, щоб познайомитись із продукцією нашого бренду.

Кондитерська фабрика відкрита до співпраці, яка можлива у декількох форматах:

  1. відкриття франшизи Пригощайся у вашому місті;
  2. купівля цукерок та інших наших солодощів за оптовими цінами та їх продаж у власних магазинах;
  3. брендування продукції - це можливість створення цукерок та інших солодощів із обраним вами дизайном та наповненням.

Нюанси та умови співпраці можна обговорити за номерами:

  • +38 (068) 440-32-99;
  • +38 (050) 151-14-90;
  • +38 (063) 309-10-80.

Або ж заповнити форму зворотнього зв’язку на сайті.

Незалежно від того, купуєте ви солодощі для себе чи плануєте відкриття власного бізнесу - кожна цукерка Пригощайся буде однаково зроблена з любов’ю!