Магазин кондитерських виробів Пригощайся пропонує своїм покупцям сушені фрукти в шоколаді, які містять у своєму складі різноманітні вітаміни (Е, С, бета-каротин, РР, групи B) та корисні для здоров'я мікроелементи (залізо, йод, цинк, фтор, марганець, мідь, калій, кальцій, натрій, магній, фосфор, кобальт). Такі смаколики подобаються як дітям, так і дорослим.

Використання екологічно чистих інгредієнтів та досконала технологія виробництва цукерок Пригощайся дозволяють створювати якісну, оригінальну й красиво оформлену продукцію. 

 

Цукерки з чорносливом: у чому їх переваги?

сушені фрукти в шоколадіЦукерки з чорносливу необхідно додавати у свій раціон, адже сушені плоди слив:

✓ Покращують зір. Людям, у яких поганий зір, лікарі рекомендують їсти їх на постійній основі. Корисні властивості цього продукту для очей обумовлені високим вмістом каротину.

✓ Позитивно впливають на роботу серцево-судинної та нервової систем – зміцнюють стінки судин, нормалізують кров'яний тиск, усувають тривожність, підвищують опірність організму до стресів. Завдяки великій кількості калію, цей смаколик покращує роботу серцевого м’яза (міокарда).

✓ Зміцнюють волосся. Такі сухофрукти – джерело заліза, вітамінів В, С тому сприяють зміцненню локонів, прискоренню росту волосся. Ці поживні речовини запобігають його ламкості та пошкодженню.

✓ Покращують якість шкіри. Завдяки цьому сухофрукту, можна позбутися від акне, запалень та інших недосконалостей. Він також допомагає уповільнити процес старіння та затримує розвиток зморшок.

✓ Допомагають запобігти розвитку онкологічних захворювань. Регулярне вживання невеликої кількості сушених плодів слив – один з найбільш ефективних способів профілактики розвитку раку.

Продукт підвищує працездатність та концентрацію уваги, поліпшує пам'ять. Регулярне вживання таких фруктових цукерок допоможе зміцнити імунітет.

 

Як купити цукерки чорнослив в шоколаді на сайті gzpt.com.ua?

Неймовірний смак та аромат, високоякісний італійський шоколад (73%), ручна робота майстрів – все це вдало поєднуються в натуральних цукерках Una Luna. Вони створені відповідно до європейських стандартів якості. Шоколад, який використаний в ласощах, відрізняється насиченим багатим смаком, характерною легкою гірчинкою.

Купити цукерки чорнослив в шоколаді можна за декілька хвилин в телефонному режимі чи онлайн. Вони виготовлені на сучасному високотехнологічному обладнанні з натуральних інгредієнтів з любов’ю та турботою про вас. Це ідеальний презент на будь-яке свято, спосіб виразити подяку чи просто подарувати гарний настрій близькій людині.

Фрукти в шоколаді цукерки не залишать байдужими ласунів та гурманів. Ми ретельно дбаємо про якість та перевіряємо кожен етап виробництва, аби бути впевненими в користі та свіжості солодощів.

Якщо у вас виникли питання, менеджери інтернет-магазину розкажуть докладну інформацію та допоможуть оформити замовлення. Доставка здійснюється перевірними транспортними компаніями – «Нова Пошта» та «Укрпошта».

Наші вишукані кондитерські вироби подарують вам масу задоволення та прекрасний настрій!