Великі радощі ховаються у малому, і солодощі з цим можуть впоратися на всі 100%! Набір цукерок чудово доповнює будь-який подарунок, а ще може бути тим особливим презентом, що подарує незабутні емоції та щирі усмішки.

Смаколики доречні за будь-якої нагоди, погоди та обставин! Кондитерська фабрика ГЗПТ щодня працює для того, щоб допомагати Вам дарувати чудовий настрій собі та близьким. Зазирайте до нашого каталогу, та обирайте смачненьке до чаю!

 

Подарункові набори цукерок від ТМ “Пригощайся”: особливі солодощі для особливих людей

Подарунковий набір цукерок

У своїх наборах ми зібрали найпопулярніші цукерки, які дуже люблять покупці з різних куточків України. Діти і дорослі обожнюють солоденьке, то чому ж не потішити рідних смачним та якісним смаколиком? Чому варто обрати подарункові набори цукерок від ГЗПТ:

  1. Максимально натуральний склад. Обираємо високоякісні інгредієнти та використовуємо сучасне обладнання, а ще додаємо багато-багато любові!
  2. Набори цукерок у коробках мають стильний дизайн, тому Ваші близькі отримають як гастрономічне, так й естетичне задоволення від такого презенту!
  3. В основі ласощів натуральні ягоди, фрукти та сухофрукти, горіхи. Якісна шоколадна глазур/вишуканий італійський шоколад ідеально доповнюють кожну цукерочку!
  4. У нас можна новорічні набори цукерок замовити, до Різдва чи Дня Святого Миколая. Наші солодкі бокси чудово підходять для привітань діточок — школи, інтернати, відвідини покресників чи просто дружні візити. На домашні та шкільні свята такі красиві набори цукерок незамінні! Невдовзі починається сезон свят, тому не зволікайте, замовляйте солодкі привітання завчасно!
  5. Не можете визначитися, який смак обрати? Подаруйте шоколадне різноманіття й не стримуйте себе! Кожний набір цукерок асорті від гощанського солодкого бренду приємно здивує найвибагливішого гурмана. Оригінальні поєднання чи улюблена класика? ГЗПТ подбав про все!

Горіхова насолода, фруктовий вибух, солодкі горіхово-фруктові таємниці — у нас можна купити подарункові набори цукерок на будь-який смак! У наявності солодощі у картонних та металевих коробках, також є прекрасні дерев’яні бокси з орнаментами. Такий набір цукерок у коробці покаже рідній людині, наскільки ніжною і тендітною є Ваша любов до неї! Наші цукерочки поєднують у собі довершений смак, безкомпромісну якість та естетичність у кожній деталі!

 

Де можна купити набори цукерок від ТМ “Пригощайся”?

Гощанські смаколики Ви можете придбати не лише на сайті, але також у фірмових крамницях. Наразі вони працюють у Києві, Нетішині, Рівному, Гощі, Українці. Адреси та графік роботи пропонуємо подивитися тут. Купити набори цукерок Ви можете із доставленням по всій Україні:

  • Надійне пакування з гарантією збереження якості та свіжості продукції.
  • Виробництво солодощів відбувається із дотриманням всіх вимог, продукція сертифікована (ISO22000 і HALAL).
  • Відправляємо “Новою Поштою” та “Укрпоштою Експрес”. Можливе доставлення до відділення та кур’єром, і самовивіз.

Купити цукерки можна через накладений платіж, з оплатою готівкою під час отримання, переказом на рахунок через термінал або онлайн-банкінг. Обирайте будь-який зручний спосіб для себе! Нагадуємо, що за умови купівлі на суму від 1.000 грн доставка до відділення БЕЗКОШТОВНА!