Пастила - один із тих перекусів, про які ми чуємо чи не щодня, але досі дуже мало про нього знаємо. Готують її традиційно із яблучного пюре із додаванням інших фруктів, ягід або горіхів. Суміш рівномірно розподіляють та висушують, після чого розрізають готові листи на невеликі, зручні для споживання, шматочки.

Натуральна пастила без барвників найчастіше має темно-коричневий колір. Відтінок може залежати від додаткових складових, однак якщо в основі пастили - яблучне пюре, - її натуральний колір буде саме таким.

Завдяки своїй калорійності та корисним властивостям, пастила є ідеальним перекусом, може бути корисним замінником солодощів для дорослих та дітей.

Найперша пастила, кажуть, була приготована в одній із країн Сходу. Однак деякі джерела свідчать, що батьківщина пастили - старовинне руське місто Коломна.

З того часу рецептура продукту змінювалась і вдосконалювалась. Однак справжня корисна пастила без цукру - в основі своїй залишилась такою ж, якою її готували ще дуже давно. Адже важко перевершити та вдосконалити рецепт, який зберігає максимум смаку та користі.

Саме такою приготувала свою новинку і кондитерська фабрика Пригощайся. Пастила від Пригощайся- максимально смачні та корисні снеки для вас!

 

Пастила купити - ніжний та поживний перекус від Пригощайся

Ніжне яблучне пюре із сміливими нотками вишні - саме так смакує пастила купити яку вам захочеться знову!

Смак, вивірений до дрібниць, продуманий та перевірений, - він точно сподобається і подарує хороший настрій.

Пастила вишнева і яблучна

Ще б пак, адже в основі рецептури - лише натуральні складові:

  • 60% натурального яблучного пюре;
  • 40% вишневого пюре;
  • не містить цукру;
  • без барвників та консервантів.

Купити пастилу в Україні ви можете на сайті Пригощайся - компактними пакетиками по 100 грамм. Їх зручно буде брати з собою на роботу або навчання. Варто лише спробувати - і магазинні цукерки стануть зайвим гостем на вашому столі.

І не лише смак тому причина:

  • Наша пастила з яблук та вишні містить багато корисних вуглеводів - саме тому вона досить калорійна та поживна;
  • Завдяки натуральному складу позитивно впливає на серцево-судинну та кровоносну системи організму;
  • Містить велику кількість вітамінів та мінералів, які насичують та тонізують.

Остання, чи не найголовніша перевага, стає вирішальною для тих, хто вагався купити пастилу без цукру чи ні. Пастила від Пригощайся - це ідеальна заміна цукеркам. Вона досить солодка, але при цьому корисна і ніжна на смак. Такий натуральний перекус доводить, що правильне харчування - це аж ніяк не важко, а дуже навіть смачно! Варто лише спробувати!

 

Купити пастилу в Україні - смачно та корисно із Пригощайся

Отож, якщо досі ви вагались і не знали де купити пастилу в Україні - саме час оформити замовлення на сайті!

Пастила яблучна із вишнею - новинка перша, однак не остання. Адже ми постійно працюємо над асортиментом та вдосконалюємо його. Тому ви точно знайдете смачний і корисний перекус для себе та рідних.

Наше виробництво цукерок прагне дарувати своїм покупцям хороші емоції та неповторний смак, тому для нас дуже важливі постійний розвиток та робота над собою. Це підтверджують не лише перевірений та досконалий смак наших продуктів, але й сотні відгуків задоволених клієнтів.

Так, на сайті gzpt.com.ua можна знайти солодощі на будь-який смак та випадок. Однак тепер ми потурбувались, щоб під рукою завжди був смачний (і корисний) перекус із гостинного краю!