Вчені провели дослідження та дійшли до висновку, що насправді цукор в розумних кількостях позитивно впливає на організм людини. Його корисні властивості – головна тема багатьох статей та наукових експериментів.

 

У чому полягає користь цукру?

Цукерки натуральні від фабрики солодощів Пригощайся

Спеціалісти здійснили кілька незалежних досліджень, в результаті яких виявилося, що користь цукру полягає в його позитивному впливі на:

  • печінку, очищаючи її від токсинів;
  • настрій людини, оскільки сприяє виробленню «гормону щастя» серотоніну;
  • метаболізм, адже глюкоза бере участь у всіх обмінних процесах;
  • кровоносну систему – зменшує вірогідність утворення тромбів.

Також варто відзначити: цей продукт допомагає забезпечити мозок енергією і поживними речовинами, тому може покращити вашу зосередженість.

Якщо відбувається якийсь розумовий процес, який вимагає багато енергії, концентрація глюкози в крові падає. Якщо при цьому ви намагаєтеся вирішити складне завдання, то через низький рівень глюкози (менше рекомендованої норми), вам буде важче з ним впоратися.

Активна розумова діяльність потребує додаткових енергетичних витрат, тому солодощі в невеликих кількостях допоможуть зосередитися на роботі та навчанні.

Американські науковці з Університету штату Джорджії провели експеримент, в якому взяли участь студенти (51). Їх розділили на дві групи. Учасники першої групи полоскали рот солодким лимонадом з цукром, а другої – напоєм зі штучним підсолоджувачем.

Далі студентам запропонували виконувати різні завдання, які краще та швидше виконали ті, кому дістався лимонад з цукром. Вчені пояснили, що глюкоза стимулює роботу головного мозку та допомагає організму швидко реагувати на різноманітні подразники.

 

Чому купити цукерки від фабрики шоколаду Пригощайся – правильне рішення?

Цукерки купити для покращення роботи мозку можна на офіційному сайті gzpt.com.ua. У каталозі є кілька варіантів:

  1. Фруктові цукерки. Вони зроблені за традиційними рецептами та вдало доповнені корисними складовими. Неперевершений смак солодощів, їх форма досягається завдяки дотриманню правильної технології виготовлення, температурного режиму сушки та використанню свіжих фруктів. Солодощі зберігають натуральний смак та вітаміни, подаровані природою. Цукерки з фруктів стануть відмінним варіантом корисного й смачного перекусу.
  2. Грильяжні цукерки. Такі ласощі сподобаються не тільки дорослим, а й дітям. Вони містять велику кількість мікроелементів, вітамінів та біологічно активних речовин. Завдяки шоколаду, добре просмаженим горіхам та цукровому сиропу виходять дуже смачні поєднання. Горіхи у смаколиках вдало поєднуються з маком, родзинками, кунжутом, чорносливом, курагою тощо. Це поживний перекус на роботі та в школі.
  3. Шоколадні цукерки. Чудове поєднання традиційних смаків зачаровує та надихає своєю багатогранністю. Широка смакова палітра цукерок шоколадних ручної роботи не залишить нікого байдужим.

Також доступні оригінальні подарункові набори на всі випадки життя. Цукерки в коробці – відмінний презент для рідних та близьких. Досвідчені кондитери створюють неймовірно смачні та корисні кондитерські вироби від виробника Пригощайся. В них поєднуються тільки найкращі компоненти, які допомагають зарядитись енергією на весь день!