Пастила з фруктів - продукт, про який відомо давним-давно. Її готували ще за часів Київської Русі, і тоді навряд чи хтось міг уявити, що цей продукт стане настільки актуальним сьогодні - як хороша альтернатива цукеркам, та іншим, не таким корисним, солодощам.

Популярність пастила отримала саме завдяки простоті у приготуванні та користі продуктів у її складі, які після обробки зберігають більшість вітамінів.

Найпершу пастилу на теренах України готували із найбільш поширеного та доступного продукту - яблук. Фрукти подрібнювались у пюре, тонким шаром їх розподіляли на деках і висушували при невеликих температурах. Після цього готова пастила з яблучного пюре ще якийсь час висихала природним шляхом, після чого нарізалась на зручні для споживання шматочки. Додавали у пастилу також мед, ягоди та фрукти.

 

Фруктова пастила - у чому секрет її популярності?

Натуральна фруктова пастила купити в Україні

Не зважаючи на те, що фруктова пастила ще з давніх часів була популярна на території країни, справжній ажіотаж вона отримала не так давно. Разом із підвищенням інтересу до здорового харчування та більш свідомого ставлення до свого здоров’я, почали з’являтись і продукти, які урізноманітнюють раціон та дозволяють не відмовлятись від ласощів. Саме так пастила з фруктів стала затребуваною на ринку України.

Основна причина популярності цього продукту - у його смакових та корисних властивостях.

  • У своєму складі пастила майже не містить жирів. Натомість, багата корисними вуглеводами, містить чимало вітамінів та мінералів.
  • Пастила з яблучного пюре (та інших фруктів, ягід), досить калорійна. Тому здатна швидко втамувати голод до наступного прийому їжі. Саме тому її обирають як корисний перекус для дорослих та дітей.
  • А завдяки ніжній структурі та солодкому смаку купити пастилу натуральну радять тим, хто прагне схуднути, шукає здорову альтернативу цукеркам та іншим солодощам.
  • Ще одна перевага пастили у її позитивному впливі на серцево-судинну, кровоносну та кісткову системи організму.
  • Цукор, який міститься у складі продукту у досить великій кількості, також грає позитивну роль. У процесі ферментації він перетворюється на енергію для організму, яка чудово насичує та тонізує.

Натуральна фруктова пастила купити яку варто, допомагає також у проблемах з травленням та прискорює метаболізм, при цьому позбавляючи організм людини від токсинів та шлаків.

Хоч має пастила і недоліки. Наприклад, кондитерські фабрики України не рекомендують цей продукт тим, хто має алергію хоча б на одну зі складових. Через великий вміст натурального цукру, не варто купувати пастилу і діабетикам.

З тієї ж причини часте вживання пастили може викликати карієс. Однак цю проблему легко попередити регулярним доглядом за ротовою порожниною.

 

Яблучна пастила - де знайти ці смачні та натуральні солодощі?

Пригощайся турбується про своїх покупців та знає, що яблучна пастила - те, що ви мріяли скуштувати давно. Саме тому у асортименті з’явилась ніжна пастила купити яку можна просто тут і зараз!

У її складі - солодкі стиглі яблука та ніжна вишня, яка робить смак продукту приємним та незвичайним. Процес приготування максимально простий, та дозволяє зберегти корисні властивості фруктів та ягід. Рецептура не передбачає додавання цукру чи будь-яких консервантів. Тому ви можете бути впевнені що купуєте натуральний, смачний та корисний продукт.

Оформляйте замовлення на сайті gzpt.com.ua та насолоджуйтесь смаком натуральних цукерок уже незабаром!