Солодощі мають чудову здатність піднімати настрій та дарувати усмішку, коли ви не в гуморі. Мабуть, найбільше це стосується цукерок та шоколаду. Недарма настільки популярна ідея дарувати солодощі у секретній коробочці з написом: “Відкрий, коли буде сумно.” І це справді діє!

Сьогодні може здатися, що дарувати солодощі - це один із найбільш простих варіантів, лише на випадок якщо ідей геть немає. Але насправді шоколад, цукерки, і навіть пряники, - це традиційний подарунок, який наші предки вважали одним із найкращих способів висловити прихильність або ж порадувати малечу.

Саме тому традиція дарувати цукерки та інші солодощі не втрачає актуальності й сьогодні. Адже і справді немає нічого кращого, аніж коробочка хорошого настрою, яку уособлюють подарункові набори цукерок.

Тому, якщо шукаєте саме такий - актуальний за будь-якої нагоди, набір цукерок, - ця стаття для вас!

 

Ексклюзивні набори цукерок від Пригощайся - чудовий подарунок за будь-якої нагоди!

Коли полиці мас маркетів рясніють від різноманітних ласощів, важко здивувати та знайти щось справді унікальне. Саме тому кондитерська фабрика Пригощайся створює ексклюзивні набори цукерок, які вигідно вирізняються і дизайном упаковки, і її наповненням.

Подарункові набори цукерок від Пригощайся

Знайти та купити цукерки, аналогів яких не знайти у супермаркеті, можна на офіційному сайті, або ж в одному із фірмових магазинів мережі “Пригощайся”. Знайти їх можна у таких містах:

  • Київ;
  • Гоща;
  • Рівне;
  • Українка;
  • Нетішин.

Які ж саме подарункові набори цукерок ви можете придбати?

В асортименті Пригощайся - безліч смаків, які сподобаються любителям горіхів, сухофруктів, ягід, або їх поєднань. Наше виробництво цукерок створює подарункові набори багатьох тематик. Одна з провідних - сувенірні цукерки, із зображенням українських пейзажів.

Серед них можна знайти: сувенірні цукерки із Рівненщини, цукерки "Гостинний край" із декорованою петриківським розписом картою України. Цей набір цукерок в подарунковій упаковці чудово підійде в якості сувеніру друзям із-за кордону або стане прекрасним подарунком на честь Дня захисників і захисниць України;

Ще один чудовий подарунок до цього свята - набори цукерок у дерев’яних коробках "Пригощайся" та "Любов у кожній цукерці". Якщо ж мова про більш універсальні подарунки, які пасуватимуть у якості подарунку будь-кому, то варто купити набори цукерок:

  1. Асорті з горіховими або фруктовими цукерками;
  2. Набір "Курага з горіхом";
  3. "Чорнослив з горіхом" для любителів саме такого поєднання.

Варто також згадати про подарункові набори, які неодмінно варто мати на увазі усім дорослим. Мова про солодкі новорічні подарунки для дітей.

Хоч часу до Нового Року залишається ще досить багато, мати на увазі смачні та корисні гостинці варто вже зараз. Адже у передсвятковій метушні зовсім немає часу довго шукати вартісний подарунок. А що, коли його потрібно ще й замовити заздалегідь?

Саме тому кожен набір цукерок асорті у цьому списку варто мати на увазі та зберегти у замітки вже зараз, щоб потім зробити те єдине, що важливо - вибрати потрібну коробочку та оформити замовлення!

Мова йде про такі набори:

  • "Цукерки від зайчика" - традиційний подарунок родом з дитинства. Пасує не лише на Новорічні свята, адже "зайчик" любить потішити малечу й без особливої нагоди!
  • Цукерки "Зимова казка";
  • "Казкова ніч". Купити цукерки можна у двох яскравих варіантах: стильній квадратній коробці без зайвих деталей, та у зручній картонній упаковці, що доповнена ручкою.

Також, варто зауважити, що на сайті gzpt.com.ua можна знайти й подарунки для поціновувачів справжнього шоколаду. Це неперевершені цукерки ручної роботи, зефір та фрукти в шоколаді, та інші солодощі.

 

Купити набори цукерок Пригощайся - ще кілька аргументів на користь цього рішення

Як бачимо - купити набори цукерок Пригощайся справді можна чи не до будь-якої нагоди. Для дорослих, дітей та просто любителів натурального смаку ми створюємо солодощі, що піднімуть настрій навіть у найпохмуріший день.

Підтвердження тому - стандарти якості, яких наше виробництво цукерок дотримується методично та неухильно.

Що ж до питань обслуговування ви можете бути впевнені, що ваше замовлення буде відправлене як найшвидше. Про можливі затримки та вихідні завжди попереджаємо заздалегідь, щоб ви завжди могли купити смачні цукерки для себе та найближчих!