Їсти на ніч не дуже хороша ідея. Це може вплинути не тільки на фігуру, але й на загальне самопочуття. Але що ж робити, якщо дуже хочеться щось перекусити? А може Ви працюєте до пізньої години і не можете дотримуватись раціонального харчування, а рука так і тягнеться до холодильника вночі? Gzpt.com.ua знає, як зарадити цьому!

Не потрібно голодувати, замовляйте корисні та смачні перекуси!

 

Корисний перекус — чому це так важливо?

Засинати голодним не бажано, особливо людям, що ведуть активний спосіб життя. Корисний перекус перед сном допомагає стабілізувати рівень цукру у крові. Наш організм витрачає енергію навіть під час сну, тому краще правильно його підживити. Обирайте продукти, що є багатими вітамінами та мікроелементами. Жирну, солодку та солону їжу ліпше залишити на денну трапезу.

На що звернути увагу перед тим, як обрати корисний перекус ввечері:
  • Мала порція, не більше 200 ккал.
  • Низький вміст білка, натомість акцент на поліненасичені жирні кислоти.

Деякі люди не можуть заснути голодними, і це не дивно. Організм потребує підживлення. Однак, важливо зробити це з мінімальним навантаженням на травну систему. Наше виробництво цукерок орієнтоване не лише на шоколадні солодощі. У наявності також є натуральні снеки, що не містять цукру, та ідеально підходять для перекусу навіть о пізній годині. Беріть максимум користі та задоволення від їжі, не відмовляйте собі у ласощах!

купити корисний перекус

Корисний перекус на ніч від “Пригощайся”: що пропонуємо замовити?

У нашому асортименті кожен знайде для себе корисний перекус на ніч. Снеки можна дібрати на будь-який смак:

  1. Пастила яблучно-вишнева. 100% натуральний продукт без ароматизаторів чи інших домішок. Пастила з яблук та вишні готується з пюре. Зручна форма трубочок комфортна для споживання дітками.
  2. Фруктові чипси. Наразі у наявності яблуневі. Готуємо їх зі свіжих яблук. Правильна технологія висушування дозволяє створити суперхрумкі чипси. Радимо одразу брати кілька пакуночків, позаяк це справжня смакота!
  3. Цукерки без цукру. Альтернатива звичним солодощам, коли хочеться солоденького, а не можна — наші цукерочки з нової лінійки врятують! До Вашої уваги набір “Кероб, ягоди та горіхи” (небанальне поєднання керобу, мигдалю, фундука, журавлини та натурального меду й родзинок). А ще наша кондитерська фабрика пропонує скуштувати “Фруктовий трюфель”, що здивує поєднанням фініку, кураги, мигдалю, банану, родзинок, кокосу, фундука, насіння чіа та кунжуту.

Корисні снеки від ГЗПТ поєднують у собі не лише користь, але й збалансований смак та красиву подачу. Ми подбали про кожну дрібницю, щоб Ви могли отримати максимум задоволення від нашої продукції! Чому ще варто купити корисні снеки від гощанського виробника:

  • Чудово тамують голод та насичують енергією. Вони калорійні та дуже поживні, тому радимо щоденне, але помірне споживання.
  • Компактне пакування дозволяє мати перекус завжди під рукою — у школі, коледжі, на роботі чи вдома.
  • Любите солодке, але з якихось причин мусите утриматися від нього? Корисні перекуси врятують ласунів!

Замовляйте якісні та корисні солодощі на нашому сайті! Гарантуємо швидку доставку у будь-який населений пункт України “Новою Поштою” та “Укрпоштою”. Можливий накладений платіж та самовивіз із фірмових крамниць. Корисний перекус купити офлайн Ви можете за наступними адресами. До речі, при купівлі на 1.000 грн доставлення коштом ГЗПТ!