Майже кожен, хто усім серцем обожнює солодощі, так само сильно любить і цукерки шоколадні. Воно й не дивно - адже давно відомо, що шоколад має беззаперечний вплив на організм людини. Однак хороший це чи негативний вплив - цілком залежить від складу солодощів.

Сьогодні Пригощайся пропонує розібратись чи існує корисний для здоров’я шоколад і, якщо так, то як його знайти?

 

Шоколадні цукерки - все, що варто знати про шоколад у їх складі

Зазвичай, купуючи шоколадні цукерки, ми не часто зважаємо на склад продукту та його особливості. А дарма. Сучасні дослідження можуть розповісти чимало цікавого про шоколад, який продається на прилавках магазинів.

Натуральні цукерки в коробці Уна Луна від виробника Пригощайся

Щоразу, коли виникає потреба або бажання купити цукерки в коробках - зверніть увагу на складові.

Вчені довели, що справді корисним буде той шоколад, який на 70 та більше відсотків складається із натурального какао. Ще одна важлива умова користі ласощів - низький вміст або повна відсутність цукру.

Найбільш достовірне підтвердження тому - склад та колір шоколаду. Наприклад, білий шоколад, найчастіше містить всього 10% какао і дуже багато цукру, який може маскувати барвники та консерванти. Такий склад корисним не буде, а крім того - може викликати бажання з'їсти більше і більше.

На противагу цьому, цукерки Пригощайся Una Luna на 73% складаються із натурального італійського шоколаду. Ретельно відібраного та із насиченим смаком.

Доведено, що такий шоколад містить антиоксиданти, які допомагають:

  • знизити артеріальний тиск;
  • покращити кровообіг;
  • захистити організм.

Крім того, натуральні шоколадні цукерки купити варто навіть тоді, коли у вас просто поганий настрій. Це також не пусті слова! Дослідження, підтверджені дієтологом лікарні Houston Methodist, кажуть, що шоколад містить у собі фенілетиламін та серотонін. Обидві ці хімічні сполуки допомагають нам заспокоїтись та сприяють появі відчуття ейфорії. Тому кращих “ліків” від поганого настрою - просто не знайти!

 

Купити цукерки Una Luna із натуральним шоколадом - корисно і по-справжньому смачно

Здавалося б, коли хочеться купити цукерки - шоколад грає не таку вже й велику роль. Однак це не зовсім так. У цукерках Уна Луна шоколад - доповнює та підкреслює смак начинки. Варто зазначити, що саме завдяки натуральному шоколаду з Італії ці ласощі мають такий багатий на насичений смак.

Ще одна причина купити цукерки від виробника - незвичайні (проте неймовірні), смакові поєднання. На сайті gzpt.com.ua можна знайти:

  • цукерки "Чай Матча" із тонким небуденним смаком;
  • шоколадні цукерки "Джандуя" з хрумкими карамелізованими горішками фундука;
  • класичне поєднання горіхів та чорного шоколаду - це про Una Luna із фундуком та мигдалем;
  • Уна Луна вишнею та маком, якими пишається виробництво цукерок Пригощайся.

Усі ці солодощі - не просто цукерки у красивій коробці. Це - неповторний насичений смак, у кожній нотці якого відчувається робота та професіоналізм.

Отже, обираючи кондитерські фабрики України, знайомлячись з асортиментом та вивчаючи склад, варто на мить завітати і на сайт Пригощайся. Тут завжди знайдеться чим вас здивувати!

Наприклад, цукерки Уна Луна завжди можна замовити на сайті або знайти у офіційних магазинах у Києві, Гощі, Рівному та місті Українка.

Тепер ви точно знаєте як і де купити цукерки, які принесуть не лише хороший настрій, але й користь!