челендж без цукруNo sugar challenge – це виклик, мета якого – прожити певну кількість днів, обмежуючи вживання цукру. Варто зазначити, що через 20-30 днів відбувається перезавантаження смакових рецепторів, тому таким чином можна перевчити свій організм. Через заданий термін ви помітите – тяга до солодкого зникла, а самопочуття стало кращим. Крім того, ви точно натренуєте силу волі та відкриєте для себе багато нового, адже при цьому з'являється можливість дізнатися справжній смак їжі.

 

Цукерки без цукру – найкраще рішення для вас

Сьогодні важко уявити будь-яке свято без солодощів, адже вони покращують настрій, роблять людей щасливішими, прискорюють роботу мозку та підвищують рівень концентрації. Повністю відмовитися від цукру – практично неможливо. Він є у більшості харчових продуктів, тому необхідно просто намагатися мінімізувати його вживання.

Насправді зменшити споживання цукровмісних продуктів досить легко. Головне – потрібно робити це поступово. 

Якщо звикли їсти солодке, коли хочете підняти собі настрій, то в цьому випадку вам допоможуть корисні цукерки без цукру від ТМ «Пригощайся», які мають багато переваг:
  • не містять в складі ароматизаторів, штучних барвників;
  • створені за традиційною рецептурою;
  • збагачені вітамінами та мінералами;
  • відрізняються збалансованим, м'яким та ніжним смаком.

Ці солодощі корисні для здоров’я та наскільки апетитні, що одним своїм зовнішнім виглядом викликають нестримне бажання з’їсти їх негайно. Споживання натуральних цукерок без цукру допомагає захистити підшлункову залозу, а також нормалізувати обмін речовин. Такі смаколики підходять для людей, які ведуть здоровий спосіб життя.

 

Купити натуральні цукерки на gzpt.com.ua: різноманіття варіантів

корисні цукерки без цукру від кондитерської фабрики пригощайсяВ інтернет-магазині gzpt.com.ua кожен покупець зможе легко підібрати десерт до кави, для швидкого перекусу або у подарунок близькій людині. Купити натуральні цукерки можна в режимі онлайн або телефоном.

Для їх виготовлення використовують ягоди, фрукти, горіхи. Сучасні технології виробництва цукерок Пригощайся дозволяють зберегти поживні речовини в продукції.

Набір цукерок «Кероб, ягоди та горіхи» – неодмінно порадує гурманів своїм вишуканим смаком. Солодкий кероб із вдало поєднується з кислуватою журавлиною, та хрумкими горішками. А мед та родзинки – справжня вітамінна бомба. Такі смаколики будуть незамінні на святах.

• Ще одне вдале рішення для любителів корисних ласощів – купити набір цукерок «Фруктовий трюфель» на основі фініків. Курага, банан, мигдаль та фундук прекрасно доповнюють витончену смакову гаму. Ці десерти часто використовують замість корисного перекусу чи для того, щоб порадувати себе чимось солоденьким.

Ціни на сайті завжди актуальні, а наші консультанти раді допомогти та надати кожному клієнту детальну інформацію про склад і особливості фруктових цукерок. Ми гарантуємо високу якість продукції, постійно контролюючи кожен етап виробництва кондитерських виробів.

У нас немає поняття «мінімальне замовлення». Кондитерські вироби покупці можуть придбати як оптом, так і вроздріб. Доставка товарів на суму понад 1000 гривень здійснюється безкоштовно. Забрати своє замовлення клієнти зможуть в найближчому відділенні транспортної компанії «Нова Пошта» чи «Укрпошта».