Сучасний спосіб життя часто вимагає від нас пропускати традиційні прийоми їжі, або ж відтягувати їх у часі. У подібному ритмі снеки стали невід’ємною частиною повсякдення. Однак більш звичні нам перекуси - мають досить суперечливі відгуки.

Перекусом прийнято вважати прийом невеликої кількості їжі між основними. Зазвичай такі снеки можуть довго зберігатись, а під час приготування проходять чимало етапів обробки. Вирізняються яскравим смаком та калорійністю.

Корисні снеки також чудово тамують голод, однак виготовляють їх за критично іншим принципом.

 

Швидкий корисний перекус - це міф чи реальність? Пригощайся знає відповідь!

Численні дослідження показують, що звичні нам снеки часто мають неоднозначний вплив на здоров’я. Попри те, що снеки використовують, щоб втамувати голод, часто ми їмо їх просто тому, що нудьгуємо або відчуваємо тривогу. Ці причини, а також склад магазинних перекусів, часто сприяють негативному впливу на організм.

Часто із реклами ми чуємо, що швидкий корисний перекус - можна купити у будь-якому магазині та отримати максимум смаку та користі. Однак на ділі, звичні снеки частіше містять дуже мало корисних речовин, і багато калорій натомість, що спричиняє перевищення їх денної норми.

Це також підтверджують численні дослідження. Загалом, так звані корисні перекуси частіше мають негативний вплив, або ж не мають його узагалі. Цей показник залежить від кількох факторів:

  • індивідуальні особливості організму людини;
  • склад продукту;
  • час споживання.

Снеки корисні, за умови якщо містять велику кількість білків та клітковини. Такі перекуси допомагають скинути вагу та загалом не мають негативного впливу на організм. Отже, потрібно уміти обирати що їсти, а що краще обмежити. Адже людям із нормальною або збільшеною вагою неправильні перекуси навпаки можуть додати кілька кілограмів.

Кондитерські фабрики України пропонують надзвичайно широкий асортимент снеків. Однак Пригощайся точно знає формулу ідеального перекусу. Купити корисні снеки, які виготовлені із натуральних інгредієнтів та містять максимум поживних речовин, ви можете саме тут!

Пригощайся пропонує корисні перекуси з собою, які буде зручно взяти на роботу або навчання:

  1. ніжні яблучні чіпси;
  2. неперевершену фруктову пастилу з яблук та вишні;
  3. цукерки, що не містять цукру - у їх складі солодкі шматочки фруктів, горіхів та ягід.

Такі перекуси не завдадуть шкоди організму, допоможуть швидко вгамувати голод та дадуть потрібну кількість поживних речовин для продуктивної роботи або приємного відпочинку.

 

Купити корисні снеки від Пригощайся - чому це завжди гарна ідея?

Якщо ритм життя іноді змушує купити корисні снеки - на сайті Пригощайся завжди знайдеться ідеальний варіант. Сьогодні це може бути пастила, а завтра - вже щось геть інше, неповторне, і головне - з душею!

Наше виробництво цукерок прагне щодня дарувати не лише радість та хороший настрій, але й користь. Саме тому щораз більше людей вирішують корисні перекуси купити саме від Пригощайся.

Причина популярності корисних снеків ще й у неповторному смаку. Жоден магазинний перекус, на жаль чи на щастя, не здатний передати цілком ніжний смак яблука, вдало поєднаного із вишнею у фруктовій пастилі. Або ж смак хрустких горішків, які ми додали у цукерки без цукру.

Тож, якщо ви давно думали що варто корисний перекус купити, але досі не знали де - то ми точно можемо вам допомогти. Обирайте справді корисний перекус на сайті - про все інше подбаємо ми!