Кажуть, життя - як коробка шоколадних цукерок. Ніколи не знаєш, яку начинку отримаєш. Але якщо це натуральні цукерки про які йде мова у цій статті, то начинка вже не так важлива - бо кожна із цукерок буде смачною!

Справді хороші солодощі у яких ідеальний не лише смак, але й склад - знайти важче звичайних. Однак попит, як відомо, породжує пропозицію. Так само і останні тенденції сприяють збільшенню кількості корисних солодощів на ринку.

Де ж шоколадні цукерки купити, які підкорюють і смаком, і користю?

 

Купити цукерки - де знайти найкращі ласощі в Україні?

Купити цукерки можна будь-де. Однак знайти по-справжньому неповторний смак, красиву обгортку і вдале поєднання натуральних складових - це вже справа геть інша.

Корисні натуральні цукерки від виробника

Усі, хто обожнює солодощі так само, як ми, напевно не раз думав над цим питанням. Хоч цукерки натуральні знайти насправді не так важко. Потрібно лише знати правильне місце.

Одним із провідних міст, де створюють корисні ласощі, можна назвати місто Гоща. Саме тут вже близько десяти років працює Пригощайся.

Від початку діяльності метою компанії було створення якісних та максимально натуральних ласощів. Кожен продукт до виходу в світ проходить чимало процесів відбору складових та вдосконалення рецептури. Саме тому виробництво цукерок Пригощайся завоювало прихильність клієнтів.

Знайти продукцію можна завітавши до нас у гості в таких містах:

  • Київ - за адресою: вул. Волинська 15/15 ;
  • смт. Гоща - вулиця Рівненська 19;
  • Нетішин - фірмовий магазин у готелі “Горинь” за адресою проспект Незалежності, 11;
  • Українка - адреса: вул. Київська 1Б.

Наша кондитерська фабрика відкрила фірмові магазини і у місті Рівне. Знайти можна за такими адресами:

  • вул. Київська, 40А, магазин №121,
  • вул. Пересопницька, магазин №239,
  • вул. Грушевського, 2,
  • вул. Соборна, 14.

У цих магазинах ви знайдете не лише цукерки шоколадні, але й чимало інших ласощів із гостинного краю. Це і оригінальні подарункові набори на будь-який випадок, і корисні перекуси для дорослих та дітей, корисні соки. І просто смачні цукерки, основна складова яких - свіжі сухофрукти, ягоди та горіхи.

Завжди в наявності на прилавках:

  • унікальні подарункові набори цукерок ручної роботи;
  • натуральний яблучний зефір, який рекомендують навіть тим, хто ретельно стежить за своїм харчуванням.

На полицях фірмових магазинів ви завжди знайдете повний асортимент фірмових солодощів Пригощайся, які приїздять просто із виробництва.

 

Купити цукерки від виробника - що робити, якщо магазину Пригощайся немає в моєму місті?

Навіть якщо у цьому переліку ви не знайшли свого міста - не проблема! Купити цукерки від виробника швидко і зручно на офіційному сайті - gzpt.com.ua. У нас немає мінімальної суми замовлення, тому придбати можна будь-яку кількість солодощів. Компанія відкрита для співпраці та з радістю пропонує продукцію за вигідними умовами тим, хто планує продавати або вже реалізує кондитерські вироби.

Наша фабрика шоколаду пропонує солодощі у зручних упаковках, які створені для зручності клієнтів. Цукерки у коробках по 1 кг можна придбати, щоб познайомитись із продукцією бренду, або для власного магазину.

Подарункові набори надійно захищені індивідуальною упаковкою, дизайн яких відрізняє Пригощайся та робить продукцію бренду несхожою на інші кондитерські фабрики України.

Те саме стосується й іншої продукції Пригощайся - кожна цукерка тут виготовлена з любов’ю професіоналами та фанатами своєї справи!