“Шоколад не є необхідним, але він є продуктом, який споживачі шукають в періоди невизначеності”, — йдеться у доповіді CBI (Центр сприяння імпорту з країн, що розвиваються). Це чи не найкраще пояснення, чому шоколадні натуральні цукерки настільки затребувані та залишаються улюбленими ласощами людей у всьому світі.

Солодощі завжди розцінювалися не тільки як продукт харчування, але також як антистрес, дієвий засіб від нудьги та поганого настрою.

Але як же з’явилися звичні нам цукерки, які тепер виготовляють різні кондитерські фабрики України та інших країн світу? Пропонуємо дізнатися у короткому екскурсі від солодкого бренду “Пригощайся”!

Найперші цукерки - з чого почалася історія улюблених солодощів?

Сьогодні купити цукерки може кожен, але колись вони були недоступними для простих людей.

Найперші цукерки з’явилися випадково понад 3.000 років тому. Стародавні єгиптяни, наприклад, змішували мед, горіхи, інжир та фініки. На Сході солодкі ласощі робили з мигдалю та фіги, і так само зі задоволенням додавали в них мед. Саме завдяки арабам і персам грильяж вперше відкрився світу!

Сьогодні купити цукерки грильяжні, тобто фрукти і горіхи в карамельному сиропі, можна у будь-якому магазині, однак колись вони були доступними тільки дуже багатим людям.

купити цукерки

Стародавні римляни варили горіхи, додаючи до них макові зернята, мед і просочений кунжут. Ці цукерки натуральні стали прототипом сучасної нуги.

У Київській Русі солодощі готували з кленового сиропу, патоки та меду. Охоче додавали горішки, плоди та ягоди. Особливо часто використовували яблука, адже їх було вдосталь. Так, цукерки з натуральних продуктів поступово почали набувати популярності в різних країнах, а рецептура з часом удосконавлювалася.

Сиропи, горіхи, фрукти — це, звичайно, добре. Але очолив усі “ТОП-списки солодощів” звичайно ж шоколад!

Виробництво цукерок з шоколаду було розпочато у 1857 році Джоном Нойхаузом — аптекарем з Брюсселя. Він хотів зробити засіб від кашлю, але в підсумку отримав щось схоже на сучасні шоколадні цукерки. Його дружина зметикувала упаковувати нові ласощі у золоті обгортки, що принесло небачений успіх. Звичайно, купити цукерки з фабрики або приватної кондитерської тоді могли лише багатії, але з часом ласощі стали доступні всім.

Визначення такого продукту як цукерка, походить від confectum — що значить “виготовлений”. Аптекарі у 16 столітті використовували його для лікувального зілля із зацукрованих фруктів. Саме там з'явились перші шоколадні ласощі.

А ось у 21 столітті найсмачніші цукерки купити в Україні Ви можете вже не в аптеці, а в нашому онлайн-магазині! Цікаво, що цукерки "Пригощайся" - теж лікують! Від смутку, занепаду сил і навіть поганого настрою. Тож за хорошим настроєм і підвищенням гормону радості — варто завітати до нас!

Чому купити цукерки від виробника справді вигідно?

Перевага рішення купити цукерки від виробника очевидна, адже ви отримуєте:

  1. Гарантію якості.
  2. Сертифіковану продукцію.
  3. Доступні ціни.
  4. Оперативну доставку.
  5. Знижки на великі замовлення.

Термін доставки після обробки і підтвердження замовлення в нашому магазині складає 1-3 дні. Ми доставляємо замовлення до поштового відділення та кур’єром за вказаною адресою! Відправляємо посилки “Укрпоштою” та “Новою Поштою”.

І ще одна, не менш важлива перевага - у нас дуже різноманітний асортимент!

Є фруктово-горіхові, шоколадні та грильяжні цукерки. Запрошуємо Вас поринути у світ справжнього шоколадного задоволення! ТМ “Пригощайся” приготувала для Вас багато смачненького — у захваті будуть дорослі та діти!