Карантин внаслідок поширення COVID-19 змінив життя багатьох людей. Комусь довелось відчути хворобу з усіма її наслідками на собі, хтось втратив роботу або ж отримав не надто веселі спогади про цей період. Для когось стала справжнім стресом заборона відвідувати улюблені місця. Щоб згладити всі неприємні моменти, пов'язані з карантинною реальністю, просто побалуйте себе чимось дійсно смачним. Цукерки на основі натуральних інгредієнтів, найкраще підійдуть для цієї мети. А придбати такі зможете в інтернет-магазині Пригощайся.

Купити цукерки: чим порадувати себе?

Основна мета Пригощайся — дарувати людям приємні емоції і викликати на обличчі усмішку.

У каталозі на сайті gzpt.com.ua ви знайдете цукерки, які мають у складі:

  • фрукти та ягоди;
  • мед;
  • насіння і горіхи;
  • ароматні прянощі.

Такі натуральні компоненти гарантують прекрасний смак та приємні емоції. Використання натуральних інгредієнтів дозволяє не лише зробити приємний подарунок дітям, людям, які стежать за своєю фігурою, але й гарантує хороший настрій усім любителям солодощів.

Адже фруктова цукерка — це гармонійне поєднання насиченого смаку фруктів і легких ноток шоколаду, що підкреслює їх смак.

В каталозі представлені цукерки з такими начинками:купити цукерки

  • бананом;
  • грушею;
  • інжиром й горіхами;
  • курагою з горіхом, покриті білим або чорним шоколадом;
  • персиком з горіхом в білому або чорному шоколаді;
  • фініками або чорносливом з горіхами;
  • яблуком і журавлиною.

Банан і груша точно сподобаються тим, хто любить яскраво-виражений солодкий смак. Сухофрукти в комбінації з горіхами будуть до смаку тим, хто віддає перевагу нестандартним поєднанням. А яблуко з соковитою журавлиною — прихильникам легкого кислуватого присмаку.

Цукерки з чорносливом сподобаються справжнім цінителям цього фрукту. У таких ласощах чорнослив грає не другорядну роль, а головну. Це означає, що особливий смак сушеної сливи домінує у смаковій картині продукту, а інші компоненти тільки доповнюють його.

Цукерки з фруктів дають величезний простір для фантазії кондитерів. Купити їх можна в кілограмовій коробці або в спеціальних подарункових упаковках. Цукерки Пригощайся стануть також відмінним подарунком до будь-якого свята, займаючи як головну роль, так і відмінно доповнюючи основний подарунок. Купити цукерки з фруктами варто також, як вдале доповнення до чаю або кави. Така коробка однозначно допоможе, коли хочеться зробити невеликий, але приємний презент. Або ж запросити колегу або друзів на смачне чаювання.

Кондитерські фабрики України: чому варто зробити замовлення в Пригощайся?

Кондитерські вироби від Пригощайся можете купити в таких містах як Київ, Гоща, Рівне, Українка та Нетішин. Але також можна оформити замовлення телефоном або заповнивши форму на сайті. Доставка відбувається Новою Поштою і Укр Поштою. Пригощайся пропонує купити цукерки оптом і в роздріб. Купити цукерки в Україні — це зробити вибір на користь свіжої продукції у великому асортименті. Кондитерські фабрики України мають в штаті тільки професійних кондитерів з тривалим досвідом роботи. Сировина для їх приготування — фрукти і ягоди з садів України. Цукерки купити Україна — це порадувати себе і своїх найближчих смачним та корисним десертом, який приносить позитив та хороший настрій.