Як порадувати своїх партнерів і в той же час нагадати про себе з приємною боку? Однозначно варто піднести своїм клієнтам і навіть співробітникам корисні цукерки в красивій упаковці. А щоб вони не гадали, хто саме зробив такий прекрасний презент, варто купити цукерки з лого. Таку послугу можна отримати в магазині Пригощайся.

Брендовані цукерки: в чому переваги?

Купити цукерки

Корпоративні подарунки - то, що дійсно може поставити в ступор. Необхідно продемонструвати свою подяку за продуктивну співпрацю, не настирливо нагадати про себе і просто зробити приємне. Брендовані цукерки якнайкраще в цьому допоможуть.

Цукерки брендовані сприяють вирішенню таких проблем:

вибір подарунка на Новий рік;

визначення з презентом на професійні свята.

Смак і користь від подарунка в результаті будуть асоціюватися з конкретною компанією. А позитивні враження від  подарунка однозначно покращать рівень партнерських відносин.

Купити цукерки з лого варто, завдяки такими пріоритетами:

шоколад впливає на всі органи чуття, викликаючи емоційну прив'язку до бренду;

подарунок може стати невід'ємною частиною корпоративного стилю;

94% людей любить шоколад, що гарантує ефективність інструментів комунікації з клієнтами, партнерами і співробітниками.

Фабрика шоколаду постійно працює над тим, щоб запропонувати тільки найкращі рішення для клієнтів, щоб вони могли вдало заявити про свій бренд і про сферу діяльності.

Купити цукерки: що пропонуються в магазині Пригощайся?

Щоб купити набори цукерок з лого, необхідно виконати такі дії:

спочатку визначитися з видом ласощів;

обговорити особливості нанесення лого бренду;

визначити мету створення - просування компанії, приємне нагадування про себе, презент до свята і інше.

Після уточнення всіх деталей починається розробка дизайн-проекту. Як правило, вже наноситься готовий знак або розробляється разом з клієнтом. Це дозволить зробити дійсно унікальний презент, щоб вразити своїх партнерів. Набори цукерок на замовлення виконуються не тільки за готовим шаблоном. Всі побажання клієнта враховуються, щоб надати найкращі умови для отримання товару в тому вигляді, в якому необхідно замовнику.

Набори цукерок ціна на які визначається залежно від кількості одиниць і складності виконання, надаються з урахуванням таких особливостей:

вишуканого смаку і аромату ласощів, які виготовляють тільки з натуральних продуктів;

чіткого обговорення і встановлення термінів щодо виконання замовлення;

високої якості кожного виробу, оскільки робота виконується з урахуванням санітарних норм при виготовленні ласощів професійними кондитерами.

Доставка здійснюється у всі регіони України. І як бонус - абсолютно безкоштовно, якщо сума замовлення перевищує 1000 грн.