Історично так склалося, що цукерки існують з давніх часів. Їх прабатьками були стільники, взяті з бджолиних вуликів. Вперше цукерки почали робити в Середньовіччі, ще задовго до того, як з'явився цукор. Тоді натуральні цукерки робили з меду. Сьогодні купити кондитерські вироби з натуральних складовихї легко і швидко - досить лише зайти на сайт Пригощайся.

Натуральні цукерки: як вони з'явилися?

Вважається, що цукерки, схожі на сучасні, вперше з'явились у Єгипті. Готували цукерки з меду й фініків, а також з інжиру та мигдалю. В Стародавній Греції робили цукерки з горіхів, макових зерен, меду й кунжуту. Тим часом у Стародавній Русі більш поширеними були ласощі з кленового сиропу, патоки та меду.

А слово «цукерка» придумали італійські аптекарі лише в XVI столітті . Саме так вони називали зацукровані або приготовані у варенні фрукти.

купити цукерки  з фабрики

Але справжній бум популярності цукерок стався, коли Христофор Колумб привіз в Америку шоколад. Саме тоді кондитерську справу почали називати ще одним із видів мистецтва. Люди навіть вірили, що шоколад має магічну силу.

Величезну популярність у Європі мали також праліне. Ця начинка була придумана Плессі-Праліне. Ці цукерки натуральні активно продавалися в Німеччині та Швейцарії.

Однак цукерки, які дійсно можна було назвати шоколадними, вперше з'явилися в Бельгії у 1857 році. Цікаво, що рецепт винайшов аптекар, який готував сироп від кашлю, а натомість винайшов шоколадну цукерку. Згодом, рецепт удосконалив його син, який навіть відкрив власну фабрику солодощів.

Популярними цукерки були в усі часи. Але тривалий час такі ласощі могли дозволити собі виключно заможні люди. До прикладу, аристократи, влаштовуючи прийоми, завжди радували гостей солодощами.

Сьогодні ж, кожен може купити цукерки, не залежно від бюджету, адже на сайті gzpt.com.ua представлені набори у будь-якій ціновій категорії.

Купити цукерки з фабрики: чому варто зробити замовлення в Пригощайся?

Цукерки купити варто, щоб зробити день приємнішим собі, близьким і друзям. Кондитерська фабрика Пригощайся більшість цукерок робить вручну. Відповідальність за цей процес несуть професійні кондитери. Саме тому у каталозі кондитерських виробів - тільки смачні солодощі високої якості.

Цукерки на сайті подарують тільки незабутні смакові відчуття і приємні емоції, оскільки складаються із:

  • фруктів, ягід;
  • меду;
  • насіння і горіхів;
  • ароматних прянощів.

Шоколадні цукерки купити можна у красиво запакованих подарункових наборах. 

Кондитерські фабрики України, зокрема і Пригощайся, пропонують придбати такі види цукерок:

  • асорті — набір, який дозволить познайомитися з нашою продукцією, оскільки включає найпопулярніші фірмові цукерки;
  • Una Luna — цукерки преміум-класу, для приготування яких використовується натуральний італійський шоколад і 100% корисні інгредієнти;
  • коробки цукерок — спеціальні набори у святковому пакуванні, оформлені ілюстраціями відомих художників і не тільки;
  • зефір готується із яблучного або чорничного пюре, має легку текстуру й миттєво тане в роті;
  • корисні солодощі — смачні й хрусткі чіпси, які стануть кращим рішенням для корисного й ситного перекусу;
  • горіхи в меді — класичні солодощі, які часто подають до чаю;
  • соки — смачні й натуральні напої, які готують із натуральних ягід і фруктів, вирощених на просторах України.

Оформляйте замовлення на сайті, щоб спробувати справді смачні й корисні цукерки.