Справжній витвір кондитерського мистецтва - шоколадні цукерки ручної роботи від "Пригощайся". Їх готують кращі кондитери фабрики, які вкладають в кожну цукерку море любові і натхнення! Наша преміальна серія "Уна Луна" відрізняється від цукерок інших виробників наступним:

  • Неперевершеність смаку і різноманітність начинок.
  • Висока якість, ніяких замінників чи ароматизаторів - тільки справжній смак шоколаду!
  • Виробництво цукерок відбувається вручну.
  • Стильна упаковка, яка ідеально презентує наші цукерки. Вони будуть чудовим подарунком для кожної людини і в будь-якому випадку.
  • В основі справжній 73% італійський шоколад.

Тут Ви можете купити набори цукерок з доставкою по країні. В наявності і під замовлення коробочки різної ваги. Порадуйте близьку людину або колегу вишуканим шоколадним смаком!

Цукерки ручної роботи Una Luna: вишукане задоволення від ТМ "Пригощайся"!

купити набори цукерок з доставкою

"Уна Луна" - це наша нова преміум серія. Цукерки ручної роботи з даної лінійки популярні серед покупців, тому що вони дійсно дуже смачні і якісні! Для їх приготування використовуємо професійне обладнання і найкращі інгредієнти натурального складу.

Ексклюзивні набори цукерок Una Luna робимо вручну, тобто кожна цукерка проходить через ніжні руки і трепетні серця наших майстерних кондитерів. Це саме той випадок, коли ціна виправдана на всі 100%! Які купити цукерки можна прямо зараз:

  • Чорнослив з горіхом в шоколаді.
  • Чай матчу.
  • Лікерні - виноградні і вишневі.
  • Фундук і мигдаль.
  • Мак і вишня.
  • Джандуйо - фундучна паста і карамелізовані крихти фундука.

Наші цукерки ручної роботи в Україні улюблені ласунами з різних регіонів. Багато туристів купують їх на подарунок друзям і близьким, відвідуючи мальовничий Рівненський край. Але Ви також можете зробити замовлення в онлайн-магазині, і незабаром солодка посилочка буде у Вас!

Чому цукерки ручної роботи купити краще, ніж поширені і добре відомі з супермаркетів? Це унікальні ласощі, приготовані з душею. Вони не схожі ні за формою, ні за смаком і вже тим більше за якістю мас-маркетингових продуктів. Солодощі такої преміальної якості виготовляють далеко не всі кондитерські фабрики України. При цьому ціна оптимальна, зробити такий душевний солодкий презент по кишені всім. Подарувати радість близькій людині просто: достатньо взяти коробочку "Уна Луна" з улюбленою начинкою.

Чому цукерки преміум-класу від "Пригощайся" так популярні?

Ми вибираємо тільки найкращі інгредієнти для приготування найсмачніших цукерок. А все чому?  Тому що ми любимо своїх покупців, стараємось для Вас, вдосконалюючись кожен день! Наші цукерки преміум-класу найкраще тому підтвердження. Їх вибирають на свята і для особливих моментів, і ми раді бути причетними до цього! Смачні солодощі в будинку - це завжди маленьке свято, не забувайте радувати себе і рідних якнайчастіше!

Нагадуємо, що Ви також можете придбати набори цукерок на замовлення у великій кількості. Ми працюємо не тільки в роздріб, але і з корпоративними замовленнями! При покупці на суму від 1.000 грн даруємо безкоштовну доставку до поштового відділення. Також можлива кур'єрська доставка. Команда торгової марки "Пригощайся" бажає Вам смачного життя і якомога більше солодких моментів!