Здоровий спосіб життя став невід'ємною частиною повсякдення багатьох людей. Увага до свого здоров'я і фігури перстала бути просто модним трендом - тепер це частина сьогодення. Любителям солодкого бути на здоровій хвилі трохи важче, адже відмовитися від смаколиків справді не просто! Але це не потрібно, коли є корисні цукерки з фруктів! Такі ласощі - чудова альтернатива тістечкам, тортикам та шоколоданим солодощам.

Фруктові цукерки — смачна і корисна заміна звичним солодощам

Чому фруктові цукерки можна, і навіть потрібно, їсти тим, хто особливо уважний до своєї фігури та здоров'я? Основна перевага таких цукерок - натуральний склад без цукру. Також вони є природним джерелом фруктози і величезної кількості поживних речовин. Наприклад:

Купити цукерки з курагою

  • Курага містить багато калію. Вона сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи. Купити цукерки з курагою варто завдяки великому вмісту кальцію, магнію, заліза, фосфору і натрію. Ці речовини зміцнюють кісткову тканину, допомагають в очищенні печінки і виводять токсини з організму.
  • Горіхи багаті фолієвою кислотою і вітамінами. Підтримують імунну та кровоносну систему, покращують стан шкіри, волосся і нігтів. Горіхово-фруктові цукерки купити варто для того, аби продовжити молодість і ясність розуму на роки.
  • Чорнослив має у собі безліч мікроелементів, які допомагають оздоровити організм. Нормалізує роботу шлунка і серцево-судинної системи, виводить зайву рідину. Цукерки чорнослив у шоколаді купити рекомендовано ще й через його антиоксидантні властивості. Це хороше джерело здоров'я, краси і молодості!

Слідкуєте за своїм раціоном, регулярно тренуєтеся і ведете активний спосіб життя? Тоді натуральні солодощі із фруктів Вам обов'язково потрібні! Це цінне джерело вуглеводів і "омана" для мозку: коли солодкого хочеться, але не можна.

Цукерки з фініків і чорносливу корисні як дорослим, так і дітям. Але не забувайте - хоч у таких ласощах і менше калорій, але їсти їх в необмеженій кількості так само не варто.

Для того, щоб не набирати вагу, важливо контролювати не тільки кількість, але й якість вживаних солодощів. Щодо останнього - цей пункт завжди суворо нами контролюється на кожному із етапів створення солодощів!

Продукцію готуємо з натуральних інгредієнтів, які не зашкодять фігурі, але про розумне споживання, безумовно, не варто забувати.

Цукерки з чорносливом та іншими начинками від гощанського виробника — смачні ласощі без шкоди для фігури!

Горішки і сухофрукти — це потужний дует для Вашого здоров'я та краси! Цукерки з чорносливом та іншими фруктами дарують багато енергії, сил і гарного настрою, звичайно. У нашому інтернет-магазині можна замовити корисні солодощі з такими начинками:

  • Диня;
  • Банан;
  • Груша;
  • Чорнослив у шоколаді;
  • Інжир;
  • Курага;
  • Персик;
  • Яблуко з журавлиною.

В асортименті цукерки чорнослив з горіхом в шоколаді купити які можна в білому і темному молочному шоколаді. Можна обрати коробки вагою 0.5 кг, 1 і 2 кг. Можливі оптові закупівлі.

Ми подбали про якість, тому Ви можете сміливо обирати солодощі собі і дітям. 

Отже, якщо зібрати в єдиний перелік усі кондитерські фабрики України, які виготовляють справді корисні і смачні цукерки, то ГЗПТ стовідсотково опиниться серед них!

Ви можете придбати солодощі онлайн або в фірмових крамницях у Києві, Гощі, Рівному, Нетішині.

ТМ "Пригощайся" відправляє посилки по всій країні "Новою Поштою" і "Укрпоштою Експрес". Усі замовлення на суму від 1.000 грн доставляються до відділення безкоштовно!