Відомі у всьому світі грильяжні цукерки вперше почали готувати на Сході. Але довели їх до досконалості та зробили популярними в багатьох країнах світу саме майстри з Франції. Технологія приготування передбачає обсмажування горіхів у карамельному сиропі. Не дивно, що з французької слово grillage перекладається як “смажити”.

Натуральні цукерки грильяжного типу готуються з плавленого цукру. Він огортає подрібнені смажені горішки. Опісля суміш охолоджується та застигає. Такі солодощі не тільки дуже смачні, але і корисні!

Чому варто купити цукерки з грильяжу?

Від чого залежить якість грильяжних ласощів?

Рівномірне обсмаження горіхів, прозорість цукрово-карамельної суміші — ось важливі умови для приготування хорошого грильяжу. Купити цукерки можна м’які (подрібнені горіхи та уварені фрукти) і тверді (груба обмолка горішків залитих плавленим цукром).

Користь таких солодощів полягає у їх різноманітних добавках.

Завдяки їм цукерки грильяжні стають дивовижно смачними та корисними, адже:

купити цукерки з грильяжу

  • Персик та курага повні вітамінів.
  • Чорнослив покращує пам’ять, зміцнює нерви.
  • Інжир підвищує імунітет.
  • Горішки впливають на роботу мозку, додають енергії, сприятливо впливають на волосся, нігті та шкіру.

Наша фабрика шоколаду теж виготовляє ці чудові солодощі.

Для приготування використовуємо сучасне обладнання та добірні фрукти та горіхи! Наша продукція така смачна саме завдяки уважному підходу до виробництва. 

Купити цукерки в Україні від прямого виробника можна на сайті або у фірмових магазинах ГЗПТ! Бездоганна якість і привабливий вигляд — цукерки ГЗПТ так і хочеться з’їсти!

Ви можете купити ящик цукерок грильяжних з Рівного вагою в 1 кг. Ми працюємо як з роздрібними, так і оптовими покупцями. Нагадуємо, що при купівлі на суму від 1.000 грн безкоштовна доставка до поштового відділення! Мінімальної суми замовлення немає, купуйте в задоволення!

Виробництво цукерок від ГЗПТ: насолода з доставкою до Вас додому!

Наше виробництво цукерок передбачає використання виключно якісних інгредієнтів, добірних горіхів і фруктів. Створювати смачні солодощі для Вас також дозволяють сучасне обладнання, чисті цехи і досконала технологія виробництва!

Безумовно, інші кондитерські фабрики України виготовляють грильяж, але чи справді він так само смачний, як у нас?

Замало мати професійне обладнання. Потрібна ще команда людей, які дуже люблять свою роботу! А наші кондитери вкладають всю майстерність і любов до своєї справи в кожну цукерку.

На нашому сайті Ви можете купити цукерки з фабрики без посередників, із такими перевагами:

  • Доступною ціною!
  • Швидкою доставкою!
  • Гарантією якості!
  • Можливістю обрати красиву упаковку та здивувати близьку людину!
  • Великим вибором смачних і корисних солодощів!

Грильяжні цукерки Україна дуже любить. Багато хто із задоволенням ласує ними з чаєм або кавою. До слова, вони стануть чудовим перекусом на роботі, навчанні або вдома, адже багаті вітамінами та поживні. Ними можна насолоджуватися хоч кожен день без шкоди для фігури, головне - тримати баланс у всьому.

ТМ “Пригощайся” відправляє продукцію “Новою Поштою”, “Укрпоштою” в будь-який населений пункт країни, можемо доставити до поштового відділення і кур’єром відразу до дому!