Грильяж- вишуканий французький десерт, що за смаком нагадує солодку перську халву. Грильяжні цукерки відносяться до карамельного типу солодощів.По традиції цукерки грильяжні виготовляються лише з двох основних інгредієнтів, це лісові горіхи і цукор. Натуральні цукерки готуються таким чином, що цукор під впливом високих температур плавиться, обволікає горіхи солодкою глазур'ю і потім застигає після охолодження. Попередньо, горіхи для приготування солодощів подрібнюють і зрештою виходить цікава консистенція.

Натуральні цукерки для тих хто любить солодке і піклується про здоров'я

Кондитерська фабрика України Пригощайся виготовляє тільки натуральні і смачні солодощі. Якість грильяжних цукерок безпосередньо залежить від того, якої якості інгредієнти використовуються, тому, ми особливу увагу приділяємо вибору продуктів перед приготуванням ласощів. Ми використовуємо сучасне обладнання і рівномірно обсмажуємо горіхи перед приготуванням цукерок. Цукрова карамель повинна бути прозорою.

Цукерки купити Україна

Створюючи такий десерт можна експериментувати з кількістю цукру, його температурою і отримувати абсолютно різні смаки. Є Два основних види: грильяжних цукерок Україна:

  • м'які грильяжні цукерки, в приготуванні яких використовуються подрібнені горіхи разом з фруктами
  • тверді грильяжні цукерки, де використовуються великі горіхи і карамель.

Те, що стосується технологій, то для того, щоб цукерки були м'якшими, фрукти варяться в сиропі протягом тривалого часу, потім, додають дрібно подрібнені горіхи. Серед фруктів і ягід найбільш поширені такі види:

  • ананас
  • слива
  • абрикос
  • інжир

Також, замість цукру можна використовувати мед, адже це більш корисний підсолоджувач.

Цукерки купити Україна швидко і доступно

Цукерки купити Україна високої якості можна від нашої фабрики. Наші ласощі відповідають всім вимогами. Справжній грильяж легко відрізнити від підробки. Правильно приготовані ласощі не прилипають до зубів, в них відсутня гіркота. Грильяж, який приготовлений не правильно, буде не тільки несмачним, але може навіть нашкодити здоров'ю. Особливо небезпечним є м'який грильяж, адже цукор - це ідеальне місце для розвитку бактерій.

Обов'язково рекомендуємо натуральні шоколадні цукерки і грильяж придбати якомога швидше. Це корисний продукт, адже в горіхах міститься велика кількість незамінних вітамінів і амінокислот. Купити цукерки можна на сайті і забрати самостійно або оформити доставку. Грильяжні цукерки ціна вказана в каталозі. У нас демократичні ціни і кожен може дозволити собі натуральні цукерки купити. Якщо ви бажаєте шоколадні цукерки купити, оплатити товар можна будь-яким зручним для вас способом: банківською картою, безготівковим розрахунком, післяплатою або готівкою при самовивозі. Цукерки купити Україна можна онлайн і вони будуть у вас вже протягом декількох днів. Доставка можлива в будь-який регіон України Новою Поштою або Укрпоштою, а вартість доставки залежить від відстані. Доставка може бути безкоштовною або від 50 до 90 грн.

Грильяж- ідеальний десерт до чаю або кави. Його із задоволенням їдять як дорослі, так і діти. Такі цукерки можна приготувати самостійно, але він не буде схожий на наш, адже ми використовуємо модернізовані обладнання. Поспішайте замовити правильний десерт і насолодитися неймовірним смаком справжнього грильяжу!