Традиція дарувати подарункові набори цукерок зародилась ще дуже давно. Її корені сягають часів ацтеків, коли іспанський генерал Ернан Кортес гостюючи у вождя ацтеків Монтесуми II вперше скуштував густий напій на основі какао-бобів та спецій. Іспанець оцінив напій, і, повернувшись додому, привіз рецепт його приготування. В Іспанії новий смак одразу завоював прихильників серед знаті. Так почались регулярні поставки какао-бобів в Іспанію.

Далі, як ми знаємо, рецепт приготування какао-бобів багаторазово вдосконалювали, і зрештою отримали шоколад у всіх його можливих варіаціях. Однак чому, все-таки, традиція дарувати подарунковий набір цукерок так міцно закріпилась у нашому сучасному житті?

 

Набір цукерок як найкращий подарунок - історія, що змусить придбати коробку шоколадних цукерок

Набори цукерків від виробника купити

Справа в тому, що натуральний шоколад, на думку наших предків, мав незвичайні властивості. Ацтеки вважали його природним афродизіаком і саме тому напій був досить популярним серед знаті. Пізніше слава про його корисні властивості розійшлась світом так само, як і цей смачний десерт. Тож не дивно що сьогодні набір цукерок, - якщо не основний, то принаймні один із обов’язкових подарунків, які найчастіше дарують закохані.

Сучасні дослідження кажуть, що шоколад, як, зрештою і інші солодощі, навряд чи можна вважати афродизіаком. Однак його користь та позитивний вплив на важливі системи організму підтверджує навіть МОЗ України. Відповідну інформацію про корисний вплив шоколаду та його властивості можна знайти на офіційному сайті Міністерства.

Виходить, що шоколад, хоч і має не зовсім такі властивості, як уявляли собі ацтеки, але все ж є досить хорошим та корисним подарунком, а його вживання позитивно впливає на організм. При цьому не важливо, у якій саме формі буде шоколад. Це може бути набір цукерок асорті, або суцільна плитка. Головне - натуральний склад і мінімум цукру.

Гощанський завод продтоварів у своєму асортименті пропонує саме такі солодощі - максимально натуральні, красиво та надійно упаковані, із ідеальним співвідношенням смаку та користі. Крім того, на нашому офіційному сайті та в магазинах можна знайти не лише натуральні шоколадні цукерки, але й багато інших солодощів!

Пригощайся пропонує купити подарункові набори цукерок таких видів:

  • Фруктові цукерки, основний складник яких - різноманітні сухофрукти, дбайливо приготовані на фабриці Пригощайся дбайливими руками наших кондитерів;
  • Грильяжні цукерки - улюблені всіма горіхові цукерки із безліччю поєднань. Серед них ви точно знайдете свій улюблений смак;
  • Цукерки без цукру - новинка у нашому асортименті, створена на основі фруктів, горіхів та меду. Варті уваги смаки та вивірені поєднання складових робить ці цукерки чудовою заміною солодощам та приємним подарунком для близьких;
  • Шоколадні цукерки із натурального італійського шоколаду - безліч начинок, кожна з яких варта своєї уваги. Найкращим варіантом для знайомства із цими цукерками можуть стати солодощі Уна Луна, які стали улюбленими у наших клієнтів.

Купити набори цукерок ви можете зробивши замовлення на сайті або за вказаними номерами телефонів.

 

Купити подарунковий набір цукерок - чому ця традиція актуальна і сьогодні?

Як відомо, цукерки в коробках довгий час були доступні лише знаті та заможним людям. Купити подарунковий набір цукерок прості люди могли дозволити собі лише на найбільші свята. Частково, у цьому і криється причина популярності звичаю дарувати солодощі. Такий подарунок прирівнювався до предмету розкоші, означав глибоку прихильність та високо цінувався. Це актуально і сьогодні. Адже нічого не скаже про прихильність так само щиро, як ніжний смак улюблених солодощів.

Щоб подарунок вийшов вдалим, варто лише обрати кондитерські вироби від виробника Пригощайся, - адже ми готуємо солодощі з любов’ю і стежимо щоб наша продукція дарувала радість та хороший настрій!