Грильяж — улюблені багатьма східні ласощі. Це мелені горіхи, переважно арахіс, у карамельному сиропі. Цукерки грильяжні висушують і покривають шоколадною глазур'ю, тому вони, як правило, досить тверді. Чаювання з такими ласощами завжди в задоволення!

Чому грильяжні цукерки такі смачні та корисні?

Грильяжем називають саму горіхову начинку, залиту солодким сиропом. Але до неї також іноді додають варення, медово-цукрову заливку — тобто такий рідкий і солодкий склад, який буде швидко застигати і висихати. Які можуть бути грильяжні цукерки:

Грильяжні цукерки Україна

  • Класичні тверді з вологістю від 0.7 до 2.3%.
  • М'які з додаванням вершкового масла (вологість 5-5.5%).
  • З фруктово-ягідними добавками.

Кондитерські фабрики України, власне як і наша, виготовляють грильяжні цукерки прямокутної форми, що є традиційним для більшості країн. Сам грильяж ще може бути у вигляді скибочок. Для різноманітності смаку та аромату солодощів крім арахісу додають фундук і волоські горіхи, а також різне насіння: соняшника, кунжуту. Виробництво цукерок високої якості передбачає використання натурального меду, адже він дає тонкий аромат і приємний післясмак. Грильяж іноді доповнюють карамеллю, сушеними фруктами і ягодами, роблять вафельний прошарок.

Грильяжні цукерки Україна почала виробляти ще в минулому столітті, але вони не відразу стали загальнодоступними всім. Колись такими солодощами насолоджувалися тільки дуже забезпечені люди. Вважається, що першими робити грильяж почали у Франції, але зрештою першовідкривачами є арабські і перські майстри. У творі "Тисяча і одна ніч" згадується, як красуня Шахерезада пригощала султана грильяжем.

Сьогодні ж грильяжні цукерки купити в Україні можна практично в будь-якому магазині, але справа у тому, хто і як їх виготовляє. Важливо вибирати тільки найкращі, тоді насолоду гарантовано! До слова, грильяж не тільки дуже смачний, але і корисний. Цукерки фруктовий грильяж багаті вітамінами та поживними речовинами. Вони краще засвоюються і приносять більше користі, ніж якби Ви їли окремо горіхи, мед і фрукти. Але не забувайте дотримуватися міри, адже такі ласощі дуже солодкі і калорійні.

Цукерки купити від ТМ "Пригощайся" можна з доставкою в будь-яке місто: замовляйте сьогодні, і насолоджуйтеся смакотою вже завтра!

Хочете насолодитися вишуканим смаком грильяжу? Тоді Вам потрібно гощанські цукерки купити! Ми використовуємо тільки натуральні інгредієнти, і крім арахісу і меду додаємо: мак, насіння, чорнослив, курагу, банан, родзинки і навіть кокосову стружку. У нас можна придбати як класичний грильяж в шоколаді, так і фруктово-горіхові варіації.

Купити цукерки від виробника Гощі можна у фірмових магазинах і на сайті. Кілька слів про купівлю:

  • Доставка "Новою Поштою" та "Укрпоштою Експрес" (до відділення і кур'єром). Є можливість самовивозу з фабрики або крамниці.
  • Оплата готівкою, безготівково або післяплатою, переказом на розрахунковий рахунок.
  • При купівлі на суму від 1.000 грн доставка до відділення БЕЗКОШТОВНА.
  • Можна купити вагові цукерки оптом без посередника за ціною від виробника.
  • Корпоративні замовлення і брендування продукції також реалізуємо.

Обирайте смачні цукерки в нашому інтернет-магазині, потіште себе і близьких!