Набір цукерок - це подарунок, з яким неможливо не вгадати. Солодощі люблять усі, навіть ті, хто обмежує їх кількість в своїй раціоні. Але якщо купити цукерки з натуральних компонентів, то вдасться порадувати тих, хто серйозно стежить за своєю фігурою. Щоб придбати такі смачні і корисні цукерки, варто ознайомитися з асортиментом магазину Пригощайся.

Набір цукерок: чому варто придбати?

Тільки уявіть емоції людини, який отримує в подарунок велику і красиву коробку ласощів. Стильний дизайн, кілограм справжнього задоволення, в якому 27 видів цукерок. Для того щоб подарунок однозначно не залишив байдужим, до коробки дається ще подарунковий пакетик по додатковому запиту. Він паперовий, з мотузковою ручкою в аналогічному для цієї коробці дизайні. Це вже є готовим комплектом для походу в гості.

Гоща цукерки - це тільки натуральна сировина, щоб насолоджуватися солодощами, але не переживати про їхню якість.

Подарунковий набір цукерок містить:Купити набір цукерок

  1. фруктові цукерки - це солодощі з вишні, смородини, абрикоса і лимона;
  2. грильяжні цукерки - цукерки з горіхами, які володіють не тільки приємним смаком, але і поживними властивостями;
  3. цукерки чорнослив в шоколаді - це класичне рішення, для тих хто не любить експерименти.

Вишневі цукерки нагадують за смаком і ароматом нагадують домашнє варення. Смородина давно відома своїми корисними властивостями, і її особливий кисло-солодкий смак з ні з чим не сплутати. Абрикосові відрізняються приємним і солодкуватим смаком. Лимонні цукерки - це дрібно натерта цедра, завдяки якій цукерки набувають характерного кисло-гіркий смак.

Набір декорований в красиву коробку, який виконаний у вигляді книги. Купити набори цукерок - це зробити вибір на користь:

  • натуральної коробці;
  • соковитих і хрустких горіхів;
  • солодких і з невеликою кислинкою ягід;
  • поживних насіння;
  • ароматних прянощів.

Цукерки подарують приємні моменти, відволікаючи від буденної рутини. Спробуйте всього одну цукерку, життя неодмінно заграє новими фарбами.

Купити цукерки: чому варто зробити замовлення в Пригощайся?

Купити цукерки оптом і в роздріб можна в магазині Пригощайся без будь-яких обмежень за кількістю замовлених одиниць. Доставка відбувається в усі регіони України і абсолютно безкоштовно, якщо сума замовлення перевищує 1000 грн. Кондитерські фабрики України постійно працюють над тим, щоб запропонувати своїм клієнтам тільки найкращі рішення за смаком і корисності. Фабрика шоколаду, яка знаходиться в містечку Гоща, також ставить перед собою радувати своїх покупців продуктом високої якості.