Слідкуйте за своїм здоров’ям та фігурою без відмов від солодкого! Ви можете навіть взяти з нього максимум користі, якщо оберете смачні солодощі від ГЗПТ. Пастила натуральна — це фруктовий смаколик, що готують з пюре фруктів чи ягід, висушують, а потім згортають у рулетики (інколи нарізають пластинами або кубиками).

Особливою популярністю користується пастила з яблук. Це корисна і дуже смачна альтернатива звичайним солодощам, адже має натуральний склад, а ще багата вітамінами. Вона смакує дорослим і дітям, чудово підходить для перекусу будь-де і будь-коли.

яблочная пастила без сахара купить 

Фруктова пастила: у чому її користь та особливості?

Їжте у поєднанні з улюбленим десертом чи напоєм, або ж як самостійний снек — фруктова пастила прекрасно доповнює раціон і заміняє звичайне солодке.

У різних країнах світу є свої цікаві поєднання з пастилою, наприклад:
  • У Франції запивають ігристим чи десертним вином. Пастила також може бути доповненням до морозива чи молочного коктейлю.
  • У Великобританії пастилу поєднують з кавою з вершками.
  • В Іспанії цей смаколик їдять з чорною кавою.
  • У Нідерландах пастила яблучна у тандемі зі зеленим чаєм з жасмином дуже смакує, адже так поєднуються трав’яний та фруктовий смаки.

Радимо придбати кілька пакунків з пастилою — потіште себе та рідних корисним смаколиком! Що ще варто про неї знати:

Скільки можна їсти? Наш продукт має 179 ккал на 100 г, пастила купити можна з урахуванням на вживання кожного дня або через день. Звичайно, за раз з’їдати все не бажано, розділіть її на 2-3 рази, і це буде ситно, поживно і корисно! Одна трубочка важить близько 15 г, тому калорійність незначна.

 Коли? Такі натуральні цукерки радять їсти зранку або у першій половині дня. Хоча, у невеликій кількості пастилові трубочки можна їсти і ввечері, як корисний перекус, бо вони багаті на вітаміни та мікроелементи.

 Кому? Загалом це такий продукт, що не викликає алергічних реакцій. Яблучна пастила без цукру дозволена дітям, діабетикам, тим, хто на дієті чи ретельно слідкує за своєю фігурою. Такий снек можна всім!

Солодощі пастилові містять багато заліза, що позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи та нормалізує процес кровотворення, підвищує рівень гемоглобіну. Фруктову пастилу купити ще радимо через вміст у ній таких важливих для нашого організму хімічних елементів, як калій, кальцій, магній, цинк, йод, фосфор + вітаміни групи А, В і С. Наше виробництво солодощів готує корисні снеки з додаванням пектину, що нормалізує процес обміну речовин. Тому Ви можете тішити себе солоденьким і водночас слідкувати за фігурою!

 

Яку купити пастилу натуральну можна у нас?

Підтримуйте чудовий настрій та гарне самопочуття разом із нашими корисними солодощами!

У нас можна купити пастилу натуральну яблучно-вишневу. У чому її особливість:

 100 % натуральний продукт.

 Пастилові рулетики складаються з яблучного (60%) та вишневого пюре (40%).

 Жодних ароматизаторів чи барвників.

 Пастилові трубочки від gzpt.com.ua випускаємо у пакетиках по 100 г, їх зручно брати у дорогу, на навчання чи роботу.

 Не додаємо цукру, завдяки чому користі більше, а калорій менше.

 Мають витончену форму та красиву двоколірність, що дуже подобається діткам. Заохочуйте їх до корисних смаколиків!

Продукція ТМ “Пригощайся” доступна для купівлі у наступних крамницях. Також Ви можете замовити онлайн з доставленням будь-куди “Новою Поштою” чи “Укрпоштою”. Чекаємо на Ваші замовлення!