Солодощі - це чудовий спосіб підняти собі настрій та зробити день трохи кращим. Доведено, що шоколад викликає більше позитивних емоцій аніж навіть поцілунок. Таке дослідження було проведено у 2007 році вченими з університету Сассекса.

Однак, попри усі можливі корисні властивості солодощів, для багатьох вони або протипоказані, або не бажані. Тож якщо ви шукаєте корисну заміну шоколадним цукеркам для себе або друзів - Пригощайся знає, що запропонувати. І це не лише набір цукерок в коробці, але й інші корисні снеки, такі як: пастила, яблучні чіпси тощо. Однак сьогодні мова піде саме про цукерки - аналоги шоколадним.

Не так давно в асортименті з’явились ексклюзивні набори цукерок, які виконують одразу дві функції:

  1. стануть чудовим подарунком;
  2. не шкодять фігурі та містять максимум корисних складових.

Чому ж варто купити натуральні цукерки на заміну звичним шоколадним? Причин та аргументів на користь цього рішення безліч - від значно кращого впливу корисних солодощів на організм, до допомоги у схудненні. Незалежно від початкової мети, ці цукерки підходять усім.

 

Цукерки без цукру від Пригощайся - що відрізняє їх від інших?

Цукерки без цукру купити

Найперше, що варто знати про ці новинки - виготовленні цукерки без цукру. Єдиний підсолоджувач - це натуральний свіжий мед із пасік гостинної Гощі, де знаходиться фабрика шоколаду Пригощайся.

Також у складі цукерок ми використали:

  • ніжні сухофрукти та ягоди;
  • хрусткі горішки, подрібнені у крихту;
  • кунжут, кокос, масло какао та насіння чіа, які роблять вигляд цукерок таким апетитним.

Що ще варто знати про натуральні цукерки Пригощайся?

Наразі у асортименті ви знайдете цукерки "Кероб, ягоди та горіхи" та "Фруктовий Трюфель", однак ми плануємо розширювати лінійку та тестуємо інші поєднання смаків, щоб створити нові корисні ласощі.

  • Набір цукерок "Кероб, ягоди та горіхи" - це солодкі цукерки із легкою кислинкою, цілісної структури яким додає використання натурального какао-масла. Калорійність цих цукерок 390 Ккал. Чудовий подарунок для любителів насиченого горіхового смаку, який доповнюють ніжні і солодкі нотки сушеного винограду. Ці складові формують неповторний натуральний смак, який не відтворити жодними замінниками. Окрім того, що ці натуральні цукерки без цукру, у їх складі є також: горіх кероб, фундук та мигдаль.
  • Ще одна новинка Пригощайся - цукерки "Фруктовий трюфель". Цей набір немає відчутної кислинки, зате у кожній цукерці відчувається виразний смак фініка, який є одним із основних інгредієнтів цих солодощів. Доповнюють смак курага, мигдаль, банан та родзинки. Кожна цукерка декорована насінням чіа, ніжною кокосовою крихтою та кунжутом. Це поєднання стало справжнім хітом і однозначно варто своєї уваги. Варто зазначити також, що усі цукерки виготовляються із свіжих натуральних складових, підготовлених безпосередньо на виробництві із дотриманням усіх норм та вимог якості.

Купити набори цукерок можна у зручних невеликих упаковках, кожна з яких містить по 6 цукерок. Така кількість не випадкова, адже не зважаючи на розміри, ці солодощі доволі калорійні і швидко втамовують голод. Такий маленький набір цукерок - чудова можливість поласувати смачними цукерками без шкоди для свого здоров’я чи фігури.

 

Цукерки без цукру купити - а що ще можна знайти на сайті Пригощайся?

На сайті gzpt.com.ua можна не лише цукерки без цукру купити, але й придбати натуральну пастилу з яблук та вишні. Пастилу, до слова, також часто називають заміною цукеркам. Адже ні смаком, ні користю нашим цукеркам без цукру вона не поступається. Хіба що форма цих солодощів трохи інша.

Також, на нашому сайті можна придбати хрумкі та ніжні яблучні чіпси із найсолодших яблук. Ідеально висушені, вони чи не одразу завоювали прихильність та схвальні відгуки наших покупців.

Цей перелік буде доповнюватись та вдосконалюватись, адже кондитерська фабрика Пригощайся прагне ставати кращою для вас та дарувати хороший настрій щодня!