Свята створені, щоб дарувати часточку своєї душі найближчим людям. Подарунковий набір цукерок стане приємним сюрпризом для рідних та близьких. Красива коробка зі смачним вмістом подарує святковий настрій малюкам, коханим, родичам.

 

Які можна купити подарункові набори цукерок на сайті фабрики Пригощайся?

подарункові набори цукерокКупити подарункові набори з цукерками на нашій фабриці можна різних видів:

  1. Для дітей: «Цукерки від Зайчика», «Зимова казка»;
  2. Для коханих: «Солодкі почуття», «Марципанна»;
  3. Присвячені туристичним місцям: «Красносільські вітряки», «Тунель кохання» та інші.

Вони комплектуються найкращими ласощами, які гармонійно доповнюють один одного. У кожному наборі цукерок є своя концепція та оригінальне оформлення.

У вас є можливість придбати набори-асорті, а також фруктові чи грильяжні цукерки. Спеціалісти компанії відповідально ставляться до формування кожної коробки та контролюють всі етапи створення продукції. Кольорова гамма підібрана таким чином, щоб ви могли милуватися смаколиками на роботі та вдома. Красиві візерунки, яскраві зображення, продуманий дизайн, оригінальний декор немов закликають скоріше відкрити подарунок та дізнатися його вміст. Навіть найвибагливіші клієнти тут зможуть знайти для своїх рідних щось особливе.

 

Цукерки без цукру в наборах на gzpt.com.ua: особливості та переваги

Натуральні цукерки

Натуральні цукерки без доданого цукру, мають багато переваг, адже вони:

  • мають чудовий смак та аромат, тому їх люблять дорослі й діти;
  • насичені необхідними для організму вітамінами та корисними мікроелементами;
  • підходять для спортсменів та людей, які дотримуються принципів здорового харчування.

Для приготування солодощів ми використовуємо інгредієнти найвищої якості та доповнюємо їх щирою любов’ю до своєї справи.

В каталозі інтернет-магазину представлено декілька варіантів: «Кероб, ягоди та горіхи», а також «Фруктовий Трюфель». Смаколики виготовлені з сухофруктів, горіхів, насіння, ягід та інших корисних складових. Яскраве та зручне пакування надійно зберігає всю користь та смак компонентів.

При регулярному вживанні таких фруктових цукерок навіть вдасться покращити стан здоров’я. Це прекрасне доповнення до основного раціону, що наповнить організм енергією на весь день. Смачні презенти обов’язково сподобаються будь-якому ласунові!

Купити цукерки без цукру у нас ви зможете за доступною ціною та в будь-якій кількості. Жодних мінімальних обмежень щодо замовлення немає.

Традиційна рецептура в поєднанні з новітніми технологіями дозволяє нам виготовляти найякіснішу продукцію. Спеціальна технологія виробництва кондитерських виробів дозволяє зберегти всі корисні властивості фруктів. Все це позначається і на смакових характеристиках, які відрізняються вишуканістю й гармонійністю. Переконатися в цьому може кожен.

Придбати кондитерські вироби, щоб зробити приємний сюрприз небайдужим людям, можна в режимі онлайн або за вказаними на офіційному сайті gzpt.com.ua телефонами.

Наші менеджери завжди готові вислухати побажання кожного покупця та допомогти вибрати солодкий презент. Для клієнтів доступна безкоштовна доставка до поштового відділення при замовленні продукції на суму понад 1000 гривень. Способи оплати: безготівковий розрахунок, готівкою при самовивозі, післяплата.