Зробити приємно будь-якій людині легко: достатньо презентувати набір цукерок у подарунковій упаковці! Для цього не потрібен навіть якийсь привід, адже потішити близьку людину, друзів чи колег можна й просто так!

Родинне свято, річниця, бажання показати свою любов і повагу до людини чи висловити підтримку у похмурий день — солодощі покращують настрій усім! Набори цукерок подарункові потішать кожного любителя солодкого, особливо, якщо це буде продукція від гощанського виробника! У нашій колекції є смачні солодощі на будь-який смак.

 

Подарунковий набір цукерок від “Пригощайся” — любов у кожній цукерочці!

подарунковий набір цукерокПриємне доповнення до основного подарунка чи навіть як окремий повноцінний презент — подарунковий набір цукерок доречний до будь-якого свята чи приводу! Йому зрадіють діти та дорослі незалежно від віку.

Подарункові набори з цукерками від ГЗПТ сподобаються кожному! Ми подбали про смакове різноманіття продукції:

  1. Грильяжні з насінням, кокосом, м’ятою, є класичні — медовий метеорит та фруктовий грильяж. Натуральні цукерки на основі грильяжу можуть мати й екстравагантний смак. Як щодо арахісу з каєннським перчиком? Солодко-пікантне поєднання!
  2. Також у нас є без цукру цукерки. Це смачна та корисна альтернатива звичайним шоколадним чи глазурованим цукерочкам. У них поєднуються ягоди, горіхи, фрукти, насіння. Скуштуйте нашу новинку — “Фруктовий трюфель” і “Кероб, ягоди та горіхи”. Діткам і тим, хто ретельно слідкує за здоров’ям, натуральні цукерки без цукру ідеальний подаруночок!
  3. Створити чудовий настрій просто, варто лише подарувати фруктові цукерки від солодкого бренду з Гощі! Банан, диня, чорнослив та інжир, фінік, яблуко з журавлиною, курага, персик і груша — фруктове різноманіття на будь-який смак! На gzpt.com.ua також можна замовити фруктово-горіхові солодощі, огорнені смачною кондитерською глазур’ю.
  4. Марципанові цукерки серед улюбленців багатьох, і у нас є чудовий подарунковий набір з цукерками! Класичний марципан, з шоколадом, у білій глазурі та з м’ятою — колега або вчителька Вашої дитини, наприклад, будуть у захваті від такого презенту!
  5. Бракує часу на пошук подарунку на Новий рік чи Різдво? Святкові бокси від ТМ “Пригощайся” це справжня феєрія смаку! Фруктове та горіхове асорті, ніжний шоколад та ароматна глазур, улюблені класичні поєднання та неочікувані тандеми.

У нас можна купити цукерки без цукру та глазуровані, шоколадні. Незалежно від того, що саме Ви обираєте, відмінний смак, висока якість та стильна подача гарантовані! Ми подбали про красивий дизайн пакування, він естетичний та лаконічний. Мальовані птахи та квіти, стиль петриківського розпису, пейзажі, кумедні тварини, що так подобаються діткам — виробництво солодощів на ГЗПТ продумане до найменших дрібниць!

 

Як купити подарункові набори цукерок від ТМ “Пригощайся”?

Замовити смачні ласощі від виробника можна на сайті або у локальних крамницях. Чекаємо на Вас у Києві, Нетішині, Рівному, в Українці та Гощі.

Купити подарункові набори цукерок — вигідно, без посередників, але ще й з гарантією свіжості та беззаперечної якості!

Цукерки без цукру, шоколадні та глазуровані ласощі можливо придбати у будь-якій кількості (від 1 коробки). Мінімальної суми купівлі немає! Доставляємо “Новою Поштою” та “Укрпоштою” до відділення (фіксована вартість послуг 50 грн) і кур’єром (90 грн). Докладніше про це на сайті.