Натуральні цукерки Уна Луна — це насичений і справжній італійський шоколад в поєднанні з фундуком, мигдалем, вишнею й лікером. Ці цукерки не мають ніяких замінників і ароматизаторів — тільки найкращі складові, ручна робота й професійне обладнання. Щоб натуральні цукерки купити, приготовані відповідно до європейських стандартів якості, оформляйте замовлення на сайті gzpt.com.ua.

Натуральні цукерки купити: що пропонується на сайті gzpt.com.ua ?

Натуральні цукерки — подарунок, якому зрадіє кожен. Тільки уявіть смак цукерки із тонким шаром натурального шоколаду із хрусткими горіхами чи кисло-солодкими ягодами...купити натуральні цукерки

Набори цукерок із серії Una Luna також мають такі смаки:

  • чай матча;
  • джандуя;
  • фундук і мигдаль;
  • вишня та мак.

Чай Матча — гармонійне поєднання зеленого чаю й білого шоколаду, покритого чорним італійським шоколадом. Ці цукерки мають тонкий та вишуканий смак, який дивує та зачаровує.

Така подарункова коробка стане відмінним рішенням для презенту людям, які люблять оригінальність і незвичайний смак.

Джандуя — цукерки з ніжною сумішшю молочного шоколаду, натуральної пасти з фундука з хрусткою карамелізованою крихтою. 

Фундук і мигдаль — справжня насолода для любителів горіхів. У цій коробці пропонується цілісне ядро ​​фундука з чорним шоколадом і горіховою крихтою.

Вишня та Мак — ще одні цукерки, що містять у собі найкращі інгредієнти, авторську рецептуру та створені професійними майстрами-шоколатьє. Багато покупців відзначають, що, хоч така комбінація інгредієнтів незвичайна, але не полюбити ці солодощі просто неможливо.

Цукерки Пригощайся стануть оптимальним рішенням, щоб порадувати себе, або зробити гарний і смачний подарунок найріднішим і близьким.

Кондитерські фабрики України, безумовно, також мають безліч вартих уваги солодощів. Однак готують солодощі Уна Луна з любов'ю лише на виробництві Пригощайся. Тому такі коробки відповідають європейським стандартам якості. Спробувавши ці цукерки раз складно відмовитися від них надалі.

Виробництво цукерок: натуральність і вишуканість від Пригощайся

Набір цукерок в коробці пропонується придбати з урахуванням таких переваг:

  • безкоштовної доставки за умови замовлення від 1000 грн;
  • доставки Новою Поштою, Експрес і кур'єром;
  • відсутності будь-яких обмежень на кількість замовлених позицій;
  • швидкої обробки замовлень;
  • можливості купити набори цукерок без посередників, а значить за виправданими цінами.

Пригощайся завжди працює над тим, щоб викликати тільки приємні емоції. Кожен набір цукерок Уна Луна - це ручна робота майстрів своєї справи. Такі набори цукерок купити однозначно варто, оскільки саме цю серію ласощів інтернет-магазин Пригощайся вважає своєю гордістю.

Набори цукерок ціна яких починається від 80 грн, дозволяють спробувати справжній чорний італійський шоколад в поєднанні з незвичайними начинками, яким немає аналогів.