Коли звичайні солодощі приїлися, і хочеться чогось незвичайного, саме час придбати цукерки з алкоголем! Це відмінний подарунок колезі або близькій людині. І себе потішити теж потрібно! Такі солодощі цікаві своїм нетривіальним поєднанням ягід, спецій, та шоколаду із легкою п’янкою ноткою алкоголю.

Кондитерська фабрика Пригощайся пропонує відчути всю палітру смаку дивовижних лікерних цукерок! Ми готуємо їх з душею: ручна робота, ексклюзивна рецептура, найкращі інгредієнти і багато-багато любові!

Цукерки з лікером — ідеальне поєднання алкоголю, фруктів та справжнього шоколаду!

Чим же особливі цукерки з лікером? Якісний пряний алкоголь додає солодощам легкі нотки, що п'янять. Це відмінний спосіб підняти собі та іншим настрій навіть в робочий час! А ще такі ласощі не тануть за кімнатної температури, і справа не лише в особливій начинці, адже у складі використано шоколад без добавок.

цукерки з алкоголемАлкогольні цукерки підійдуть в якості подарунка майже для кожного, і будуть доречні з будь-якого приводу. Такий подарунок сподобається як цінителю міцного алкоголю, так і любителю солодкого.

На нашому сайті Ви можете цукерки з алкоголем купити з преміальної серії Una Luna. Ця новинка підкорить Вас назавжди! Вона особлива адже це:

  • Ручна робота. Усі цукерки виготовлено із безкомпромісною якістю.
  • Італійський шоколад (73%).
  • Кращі інгредієнти, жодних ароматизаторів і замінників.

Просто зараз алкогольні цукерки купити із цієї серії можна з двома начинками:

  1. Вишня з кісточкою.
  2. Білий виноград.

Чорний італійський шоколад, лікерне желе та добірні соковиті плоди — це спокусливе поєднання, не може залишити байдужим!

Цукерки з вишнею та лікером - серед фаворитів багатьох, але наша версія з виноградом також Вас здивує!

“Уна Луна” вражає не тільки своїм насиченим смаком, але і стильною подачею! Дизайн коробок лаконічний і стильний, тож такі ласощі — це чудовий подарунок!

На gzpt.com.ua зручно купувати, а ще ми доставляємо замовлення по всій країні “Новою Поштою” та “Укрпоштою”. Відправляємо солодкі посилки до поштового відділення і кур’єром прямо до будинку або офісу!

При купівлі на суму від 1.000 грн доставка на пошту БЕЗКОШТОВНА. Також можливий накладений платіж.

Де придбати цукерки з алкоголем в Україні найкращої якості?

Замовляйте улюблені цукерки з алкоголем в Україні зі справжнього італійського шоколаду в нашому інтернет-магазині. Ми подбали про оперативну доставку! Також, при можливості, ви можете відвідати наші фірмові магазини в Гощі, Києві, Рівному та Нетішині. Чекаємо на Вас у гості!

Купити цукерки з лікером від ГЗПТ можна з оплатою декількома способами: готівкою під час отримання товару, через самовивіз, безготівково, переказом на карту, через онлайн-банкінг або термінал.

Ми гарантуємо оперативну обробку замовлень і безумовну якість продукції! Для нас найголовніше — створювати смачні та якісні солодощі, якими можна пишатися. Вся наша продукція сертифікована (ISO 22000 і HALAL).

Не всі кондитерські фабрики України пропонують солодощі такої якості за оптимальною ціною. Цінова політика ТМ “Пригощайся” відповідає своїй якості!

Шоколадне задоволення Una Luna — це завжди про особливі моменти, гарний настрій і бездоганний смак. Спробуйте, яка на смак душа гощанського солодкого бренду!