Ми вже піднімали тему швидких перекусів та їх властивостей. Однак питання про те, як саме впливають часті прийоми їжі на організм, залишається відкритим.

Багатьох цікавить питання, чи справді важливо лише обрати корисний перекус? Можливо, часті перекуси насправді зайві, бо несуть в собі підвищення кількості спожитих за день калорій?

Кондитерська фабрика Пригощайся спробує відповісти на ці та інші питання та розвіяти усі міфи, пов’язані із впливом перекусів на наш організм.

 

Швидкий перекус - коли це справді корисно?

Цукерки без цукру і інші корисні перекуси від виробника

У сучасному ритмі життя швидкий перекус став справжнім порятунком у випадках, коли бракує часу на повноцінний прийом їжі.

Причин, чому ми вирішуємо купити корисні снеки (або не дуже корисні їх аналоги), може бути багато. Однак набагато більш важливий їх вплив на організм, і те, які думки існують з цього приводу.

Міф перший - часті прийоми їжі прискорюють метаболізм.

Така думка досить-таки поширена, однак жодне із досліджень, де були задіяні здорові перекуси та інші снеки, не підтвердило цієї думки. Частота прийомів їжі або зовсім не впливає на кількість спалених калорій, або цей вплив дуже незначний.

Міф другий - снеки тамують голод, саме тому під час основних прийомів їжі ми з’їдаємо менше.

Дослідження показують, що люди які перекушували протягом дня, перевищували свою звичну норму калорій. Це означає, що перекуси не компенсують повноцінних прийомів їжі. Однак без них важко обійтись людям із активним способом життя, які витрачають багато енергії. Тож, якщо вибирати корисні продукти для перекусу, то і самі перекуси принесуть більше користі аніж навпаки.

Міф третій - часті прийоми їжі невеликими порціями допомагають схуднути.

Це твердження вірне лише частково. Як було сказано вище, перекуси не допомагають зменшити кількість спожитих за день калорій, а частіше навпаки - збільшують. Однак часті прийоми їжі і справді можуть допомогти схуднути, якщо купити корисні снеки, багаті білком та клітковиною. Так само варто стежити і за часом прийому їжі. Адже навіть корисний перекус на ніч може спровокувати збільшення ваги. Це загальна тенденція, яка залежить великою мірою також від індивідуальних особливостей людини.

Міф четвертий - часті перекуси підвищують рівень цукру в крові.

Попри те, що чимало людей вважають саме так, - часті перекуси насправді не мають значного впливу на рівень цукру в організмі людини. Важливо розуміти, що їх вплив може бути справді корисним, лише якщо продукти містять більшу кількість клітковини, білків, а не вуглеводів. Такі перекуси справді позитивно впливають на рівень цукру в крові.

Тепер буде куди легше зрозуміти, потрібні саме вам часті прийоми їжі, чи навпаки.

Тим часом, на сайті gzpt.com.ua з’явилось безліч новинок, які допоможуть зробити правильний вибір.

 

Корисні снеки - чому варто обрати саме Пригощайся?

Ми підготували для вас корисні снеки, які сподобаються усій родині та стануть чудовим перекусом на роботу, у школу або навіть приємним подарунком до чаювання з друзями.

Виробництво цукерок пропонує скуштувати такі новинки:

  • неповторні цукерки без цукру, які схожі на шоколад (але не шоколад, а навіть краще!). У їх складі лише фрукти, горіхи та ягоди. Кожна цукерка красиво декорована насінням чіа, кунжуту або кокосовою крихтою;
  • ніжну повітряну пастилу на основі яблучного та вишневого пюре. Це поєднання смаків і цілком натуральний склад стане справжнім порятунком для любителів солодкого;
  • фруктові чіпси із солодких стиглих яблук - настільки хрумкі і смачні, що іноді важко зупинитись!

Такий здоровий перекус купити ви можете у будь-якій кількості, адже у Пригощайся немає мінімальної суми замовлення. Турбуємось про ваш хороший настрій та прекрасне самопочуття - саме тому наші солодощі так подобаються дорослим та дітям. Обирайте корисні снеки на сайті або телефонуйте - ми завжди раді допомогти з вибором!