Якщо хочеться чогось смачненького та корисного, обирайте натуральний зефір. Цей кондитерський виріб серед улюбленців дорослих і дітей, і це не дивно! Він легкий, смачний і тане у роті, а ще має тонкий приємний аромат, що так добре знайомий кожному з дитинства!

Звичайно, найсмачніший зефір у шоколаді Ви завжди можете придбати у нашому інтернет-магазині за доступною ціною від безпосереднього виробника!

 

Зефір у шоколаді від “Пригощайся”: чому варто обрати саме нашу продукцію?

Дієтологи зазначають, що серед різних солодощів звичайний та зефір у шоколаді вигідно вирізняються. Він допомагає любиткупити зефір в школаді від пригощайсяелям солодощів тримати себе у формі, адже не має у складі ні тваринних, ні рослинних жирів. Виготовляють зефір з білків яєць, фруктово-ягідного пюре, натуральних загусників та цукру.

Ми радимо кожному купити зефір і час від часу додавати його до свого раціону, але не забувайте про помірність у споживанні навіть з таким корисним, але солодким продуктом!

Повернімося до користі зефірок. Класичний рецепт передбачає використання фруктово-ягідного пюре, зокрема яблучного. Воно багате фосфором, калієм, залізом, магнієм тощо. Наша кондитерська фабрика завжди обирає тільки натуральні інгредієнти для приготування смаколиків, а ще використовує пектин, що значно кращий за інші загущувачі:

  • Не змінює текстуру та смак кінцевого продукту.
  • Забезпечує збереження насиченого смаку яблук або чорниці.

Виробництво цукерок та інших солодощів ГЗПТ орієнтоване на якість у всьому, саме тому ми обираємо пектин, що є дорожчим за агар-агар чи желатин. Завдяки цьому наш зефір легкий, смачний, не має тягучості. А ще пектин має здатність нейтралізувати та виводити з організму солі важких металів, знижувати рівень холестерину, нормалізувати роботу кишково-шлункового тракту. Купити зефір у шоколаді рекомендовано ще й тим, хто багато працює розумово.

ГЗПТ використовує натуральний 72% шоколад з какао-бобів, що покращує настрій, знижує рівень стресу.

Наші цукерки зефір у шоколаді мають безліч переваг серед аналогів від інших виробників:

  1. 100% натуральний продукт на основі яблучного або чорничного пюре!
  2. Додаємо корисний пектин. Ніяких компромісів у вигляді інших замінників!
  3. На gzpt.com.ua можна замовити свіжий зефір за приємною ціною без переплат!
  4. У складі немає ароматизаторів чи барвників, тільки справжній смак улюблених солодощів!
  5. Смачні зефірки огорнені натуральним шоколадом, який не перебиває фруктово-ягідний аромат продукту, а вигідно доповнює його!

Часто зефір у шоколаді виробники намагаються “підробити”, використовуючи дешеву неякісну сировину, а вартість натомість середня чи навіть вище середньої. Ми ж орієнтовані на якість та лояльність до покупців. Обирайте найкращі солодощі!

 

Де зефір у шоколаді купити від ТМ “Пригощайся”? І чим можемо потішити ще?

На нашому сайті Ви можете не тільки зефір у шоколаді купити, але й класичний білий на яблучному пюре та рожевий на чорничному. Його делікатний смак та ніжний аромат ідеально доповнять вечірнє чаювання чи Вашу ранкову каву!

Де купити зефір від гощанського бренду? В онлайн-магазині, а також у фірмових крамничках в Києві, Гощі, Рівному, Нетішині, Українці.

Ми відправляємо солодкі гостинці по всій країні “Новою Поштою” та “Укрпоштою”!

Кондитерська фабрика пропонує кілька зручних способів оплати: переказ на рахунок, через Приват24 чи термінал, безготівково карткою, через накладений платіж, готівкою під час отримання.