У житті кожного спортсмена тренер займає особливе місце. Це та людина, яка перебудовує тіло та самосприйняття на новий рівень, розкриває амбіції людини та мотивує продовжувати навіть, коли вже немає сил. А що найголовніше — піклується про здоровий спосіб життя свого підопічного.

У спортивних наставників існує професійне свято — День тренера. Його офіційно святкують 19 липня. У цей день можна його привітати та подякувати, подарувавши пам’ятний подарунок. А наше виробництво «Пригощайся» допоможе вам обрати найкращий презент.

Ідеї подарунків тренеру

Вибираючи подарунок для тренера, пам’ятайте, що завжди приємно отримати щось індивідуальне, що справді потрібно. Враховуйте інтереси коуча — це можуть бути хобі або певний вид діяльності у спорті. Зверніть уваги на його потреби. Якщо ваш інструктор має запит в якомусь спортивному інвентарі або обладнанні, можна подарувати йому саме це. Але не даруйте особисті речі, якщо ви не маєте чіткого уявлення про його смаки. Наприклад: кросівки або одяг.

Що подарувати тренеру на День народження

Подарунки для інструктора на День народження можуть бути різноманітні, необов’язково спортивні, але основним критерієм при виборі є те, щоб подарунок був корисним, практичним та відображав ваші відчуття до людини, яку ви привітаєте. 

  • Можна підготувати щось персоналізоване, наприклад, настільну фігурку, нагороду з його іменем та званням кращого тренера або іменну футболку.

  • Якщо ви мали спільні змагання та спортивні подорожі, підготуйте особистий подарунок, як спогад цих моментів. Креативний відеокліп або роздруковане фото з побажаннями та подякою неодмінно сподобаються.

  • У тому випадку, коли ви добре знаєте свого наставника та його вподобання, можете придбати більш коштовні подарунки, по типу спортивних наручних годинників або білетів на значущі події у спортивному світі.

  • Гарним подарунком тренеру на др стане сертифікат у спа центр для повного релаксу. Їх діяльність передбачає постійний тонус м’язів, тому як і всі люди, вони інколи бажають розслабитися.

Що подарувати тренеру на День тренера

Вчителі вкладають багато часу та зусиль у розвиток та підготовку своїх спортсменів. Тому презент може бути для коуча не тільки привітанням, а й нагадуванням про те, що його робота має велике значення та є важливою для багатьох людей. Подарунок тренеру в подяку викликає відчуття вдячності, цінність з боку своїх учнів та безмежний потік мотивації. Ось кілька ідей:

  1. Спортивні товари. Якщо ваш тренер займається певним видом спорту, подаруйте йому інвентар або снаряди для тренувань. Наприклад: новий м’яч, гантелі.

  2. Смаколики. Подаруйте йому вишукані сорти чаю або кави з натуральними солодощами. Існують набори солодощів для тренера з упакуванням під це свято.

  3. Книги про спорт. У саморозвитку немає меж. Навіть найбільша кваліфікація може стати ще більшою. Якщо ваш наставник любить читати, можна подарувати йому книгу про спорт, наприклад, біографію відомого спортсмена.

  4. Речі для щоденного використання: шейкер для протеїнових коктейлів, щоденник, пляшка для води, спортивна сумка і т.д.

  5. Креативні подарунки від усієї команди. Якщо ви займаєтесь командним видом спорту або знаходитесь у певній спортивній організації, можете підгодувати груповий пам’ятний подарунок для тренера. Це може бути великий плакат з фото усієї команди зі змагань та тренувань, який можна прикріпити у спортивній залі.

Що подарувати тренеру чоловікові

Щодо статі, варто відзначити, що чоловіки й жінки можуть мати різні захоплення та інтереси, тому ідеї подарунків для тренерів чоловіків та жінок можуть відрізнятися.

Наприклад, ваш інструктор — чоловік, можна подарувати йому такі речі:

  • Мультитул;

  • Таймер;

  • Дошка для написання стратегій гри або роботи м’язів;

  • Смартгодинник;

  • Сертифікат на спортивний інвентар;

  • Якісний портмоне;

  • Сертифікат на екстремальні види спорту;

  • Похід у баню.

Що подарувати тренеру жінці

Якщо ваш тренер — жінка, то можна звернути увагу на подарунки, які пов'язані зі здоров'ям та красою:

  • Сеанс масажу;

  • Аксесуари зі спортивною тематикою або мотиваційною цитатою;

  • Смачні цукерки для тренера;https://gzpt.com.ua/ru/catalog/korisni-solodoshchi/

  • Зволожувач повітря;

  • Квіти;

  • Аромалампа;

  • Сертифікат на фотосесію;

  • Сертифікат на спортивний одяг.

Подарунки для тренерів різних видів спорту 

Щоб підготувати корисний подарунок, варто враховувати, якому виду спорту вчить коуч.

Що подарувати тренеру з футболу

Ви можете подарувати наставнику футбольний м'яч, футболку з логотипом команди, наліпки на автомобіль з футбhttps://gzpt.com.ua/ru/catalog/tsukerki/ольними темами або солодкий подарунок.

Подарунок тренеру з волейболу

Волейбольний м’яч завжди знадобиться, також можна придбати нову сітку для волейболу. Також можна подарувати кепку, сонячні окуляри або свисток.

Що подарувати тренеру з баскетболу

Подаруйте йому баскетбольний м'яч, фітнес-браслет для відстеження фізичних навантажень, або подарунковий сертифікат на новий спортивний одяг.

Що подарувати фітнес тренеру

Приємним подарунком можуть стати нові спортивні килимки або інше спортивне обладнання, тренажер для підтримання форми вдома, або подарунковий сертифікат на спортивне харчування.

Що подарувати тренеру з художньої гімнастики

Тренеру з гімнастики можна подарувати сертифікат на масаж, фітнес-браслет, цікаву книгу про успіх відомих гімнасток та їх тренерів або фотосесію.

Що подарувати тренеру з фігурного катання

Можна здивувати наставника квитком на популярні змагання, де будуть виступати відомі фігуристки. Також можна подарувати м’який шарфик, щоб тренер міг зігрітися на льодовій арені.

Подарунок тренеру з хокею

Ви проявите турботу, якщо подаруєте термос, іменну ключку або аксесуари з улюбленою хокейною командою.

Подарунок тренеру з плавання

Для тренерів водних видів спорту можна обрати подарунки з водонепроникною функцією, наприклад, годинник, плеєр або нові окуляри. Або замовити солодощі.

Що подарувати тренеру з боксу

Якщо ваш тренер тренує боксерів, подаруйте йому іменний рушник для боксу, нову спортивну сумку, боксерські рукавички, або подарунковий сертифікат у спа центр.

Що подарувати тренеру з бойових видів спорту

Подарунок тренеру з дзюдо, тхеквондо та самбо може підкреслювати його силу та мужність. Тому рекомендуємо подарувати сертифікат на нове кімоно або спробувати екстремальні розваги.

Поради вручення подарунків до Дня тренера від Пригощайся

  1. Намагайтеся запланувати, коли й де ви будете вручати подарунки, щоб ваш інструктор мав достатньо часу на їх прийняття. 

  2. Підготуйте особисту нотку. Подарунок можна зробити більш унікальним, якщо ви додасте до нього листівку зі словами подяки та вдячності.

  3. Не забувайте про упаковування. Гарне пакування може візуально підвищити вартість подарунка. 

  4. Намагайтеся обрати подарунок у межах середнього бюджету аби не поставити коуча у незручне положення. Подарунки не повинні бути дуже дорогими, але мають бути сердечними та відповідати смакам вашого тренера.

Де купити цукерки найкращому тренеру на 19 липня

Купити ексклюзивний подарунок тренеру можна в нашому інтернет-магазині «Пригощайся». Ми надаємо якісний продукт із неймовірним смаком, який точно сподобається усім. Є солодощі без цукру, а є і для поціновувачів смачного шоколаду та незвичайних начинок. Доставляємо по всій Україні (Харків, Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Рівне, Житомир та інші міста) у гарному упакуванні.