Мало хто знає, що натуральний зефір сприяє хорошому травленню й покращує розумову діяльність. Навіть ті, хто стежить за своєю фігурою іноді дозволяють собі ці смачні ласощі, знаючи, що вони легкі й цілком безпечні для фігури. Зефір натуральний і дуже смачний завжди можна придбати на сайті gzpt.com.ua.

Натуральний зефір: у чому переваги таких солодощів?

Зефір багатий на фосфор і залізо. Цей десерт також корисний для волосся і нігтів. Оскільки зефір виготовляється з білків, цукру, фруктового пюре й натуральних загусників - у ньому відсутні будь-які жири. Головні складові рецепту — пектин, агар-агар і желатин.

зефір натуральний купити

Пектин відповідає за:

  • нейтралізацію солей важких металів в організмі;
  • сприяє зниженню рівня холестерину;
  • нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту;
  • має протизапальні властивості.

Агар-агар багатий кальцієм, залізом, цинком, а також містить чимало інших вітамінів. У складі також є йод — компонент, що корисний для щитовидної залози.

Агар-агар виводить токсини, абсорбує жири й бореться з бактеріями, які провокують розвиток виразки. А желатин корисний для серця, суглобів, кісток і травлення. Зефір, що готується із яблучного пюре, має велику кількість фосфору, калію, заліза й кальцію. А ось глюкоза, що міститься в десерті, покращує роботу мозку, притуплює голод і нормалізує серцебиття. Такі позитивні властивості переконують, що зефір купити Україна дійсно варто.

Де зефір натуральний купити?

Кондитерська фабрика Пригощайся пропонує натуральний і смачний зефір, який, без перебільшення, - справжня гордість виробництва. В асортименті знайдете зефір із яблучним і чорничним пюре, пектином, без барвників і ароматизаторів.

Зефір в шоколаді - це чудовий привід зібрати за одним столом усю сім'ю. Тим більше, що для виготовлення використовується справжній італійський шоколад. Готуються солодощі за традиційним рецептом. Коробка цього зефіру стане справжнім святом для вас та ваших рідних.

Чорничний зефір — ще один варіант, який однозначно сподобається всім. Приготований виключно з натуральних компонентів, а отже - пригостити цими ласощами можна і малюків, і дорослих. Суміш не містить барвників, ароматизаторів та консервантів.  Зефірки мають яскравий смак, ніжний колір - саме тому дарують справжню насолоду.

Зефір натуральний купити — це бути впевненим не лише у чудових смакових якостях, але й у користі продукту.

Для знайомства із продукцією фабрики зефір купити найкраще саме класичний.

Традиційний рецепт без додавання додаткових компонентів порадує делікатним та ніжним смаком. Такі ласощі сподобаються навіть гурманам, адже не мають у собі нічого зайвого — лише на 100% натуральне яблучне пюре.

Купити зефір в коробці — це можливість придбати ласощі, які будуть доречні і під час затишного сімейного чаювання, і як подарунок з нагоди будь-якого свята.

Сьогодні кондитерські фабрики України пропонують ласощі, які дозволяють на кілька хвилин забути про всі турботи, і Пригощайся - не виняток!