Шоколадні цукерки бувають різними. Їх смак, начинка та навіть вигляд, обмежуються лише фантазією та можливостями кондитерів. Але часто на полицях магазинів буває важко знайти новий смак, який сподобається, і до того ж, матиме хороший склад без десятки малозрозумілих слів та термінів.

Тому ми звикли купувати цукерки, яким довіряємо, які куштували вже давно і точно знаємо, що сюрпризів не буде. Однак якщо вам захотілось чогось нового та незвичайного - ця стаття для вас!

 

Купити цукерки - що із асортименту Пригощайся обрати коли хочеться чогось новенького?

Купити шоколадні цукерки

Кондитерська фабрика Пригощайся підготувала підбірку смаків, які ви навряд зустрічали деінде і які однозначно варто спробувати, коли хочеться чогось нового і незвичайного. Купити цукерки та інші солодощі можна на офіційному сайті gzpt.com.ua або за номерами телефонів, що вказані нижче:

  • +38 (068) 440-32-99
  • +38 (050) 151-14-90
  • +38 (063) 309-10-80

Ці незвичайні поєднання смаків можна знайти і у локальних магазинах Пригощайся у Києві, Нетішині, Українці, Рівному та гостинній Гощі.

Отже, які цукерки шоколадні із незвичайними смаками рекомендують наші клієнти?

  1. Цукерки "Панські витребеньки"; Ці грильяжні цукерки - каприз, який зможе дозволити собі кожен! Їх унікальність полягає у тому, що тут використано все і одразу. Начинка поєднує в собі шматочки подрібненого арахісу, чорнослив, в'ялений банан та курагу. Ще одна родзинка цих солодощів - це одночасно і причина, чому їх не варто куштувати дітям. У склад цукерок також входить ром, який підкреслює основну начинку та додає їй п’янкого та незвичайного смаку. Це справді “Панські витрибеньки”, і ще й доволі смачні.
  2. Цукерки "Полум'яні"; Неочікуване, але вже улюблене серед наших клієнтів поєднання, - подрібнений арахіс, ніжні шматочки сушеного винограду та каєнський перець. Незвичайні цукерки із солодким, ледь пряним, завдяки додаванню кориці, смаком, та приємним зігріваючим ефектом. Набір цукерок варто придбати не лише у холодну пору року, адже вони стануть чудовим доповненням до справжньої зернової кави. Це поєднання буде просто ідеальним!
  3. Цукерки грильяжні "Насіннячко"; Ще один смак, який ви точно ще не куштували - цукерки із гарбузовим насінням! Ці ласощі не лише смачні, але й корисні, і однаково подобаються як дітям, так і дорослим.
  4. Цукерки "Марципанна з м'ятою"; Освіжаючі та солодкі цукерки, без зайвої приторності. Ідеальний варіант для любителів не надто солодких грильяжних цукерок.
  5. Цукерки "Груша"; Такий смак також не часто зустрінеш в магазинах. Адже фруктові цукерки містять соковиті шматочки сушеної груші, - і нічого зайвого! Насичений та свіжий смак, що чудово смакує до чаю і просто так.

Купити цукерки від виробника Пригощайся рекомендують сотні наших постійних клієнтів. Спробуйте, і, можливо, саме серед них ви знайдете новий улюблений та незвичайний смак!

 

Виробництво цукерок Пригощайся - чому довіряють саме нам?

Наше виробництво цукерок на ринку понад 10 років. За цей час було відкрито декілька локальних магазинів у великих містах України, створено зручний сайт із повним переліком продукції, та створено безліч солодощів, багато з яких стали улюбленими навіть поза межами України.

Все це неможливо було б створити без чіткого бачення справи та незмінного професіоналізму, відповідальності та віддачі, яку фабрика шоколаду Пригощайся вкладає у цю справу.

Тому, коли вам закортить цукерки купити, варто звернути увагу на бренд, що творить солодощі з любов’ю та завжди скаже: “Пригощайся!”.