Садочок для дитини - це місце перших знайомств, нових знань та швидкого розвитку. Діти старанно готуються до ранків, щоб здивувати своїх батьків енергійним танцем чи зворушливою піснею. А батьки, в свою чергу, неймовірно пишаються малюками та готують для них найкращі сюрпризи. В нашому інтернет-магазині «Пригощайся» можна замовити подарункові набори цукерок у садок на будь-яке свято, щоб діти відчули вашу турботу.

Що важливо врахувати при виборі частувань у садок

  1. Найважливіше - це дізнатися про те, чи є діти в групі, які не вживають солодке через алергічні реакції, проблеми з зубами, переконання батьків або з інших причин.

  2. Звернутися до вихователя групи та дізнатися у якому форматі зручно вручити смаколики. Є варіант розкласти презенти по дитячих шухлядах під час обіднього сну. Коли батьки прийдуть за своїми малюками, вони самі вирішать, коли дитині доцільно посмакувати цукерками.

  3. Також треба приділити увагу вибору самих солодощів. Потрібно обирати вироби доцільні для певного віку дітей, зручні для споживання та ті, які мають індивідуальне упакування.

  4. Не можна приносити у дитячий садок солодощі власного приготування, тому що вони заперечують санітарним правилам.

  5. Не рекомендується вибирати продукти з малим строком споживання: молочні продукти, вироби з кремом. Не варто купувати льодяники, тому що при розкушуванні, гострі кінці можуть поранити слизову оболонку рота, а також є ризик захлинутися.

З цих рекомендацій можна зробити висновок, що найкраще для частування у садочку підійдуть шоколадні цукерки з різними начинками. Окрім цього купують зефір та пастилу. Такі варіанти не містять цукру, але також дуже смачні та мають невелику вартість.

На які свята замовляють цукерки в дитячий садок

  • Авжеж найбільшу популярність мають солодкі подарунки на Новий рік у дитячому садочку. До малюків може завітати Дід Мороз з величезним пакунком подарунків. Батьки завчасно купують для цього подарункові набори цукерок для дітей оптом. У такому випадку, всі діти отримають однакові смачні подарунки та будуть дуже здивовані. Також на Новий рік кожна дитина може отримати особисті подарунки під ялинкою. До омріяної іграшки приємним доповненням стануть цукерки з різними смаками у святковому упакуванні.

  • Можна замовити цукерки в садок на день Народження дитини. Часто батьки приносять частування від іменинника у дитячий садок зі смаколиків та соку, щоб відсвяткувати особливий день з іншими малюками. Також у садочок приносять солодощі на День Народження друзів. Таким чином малюк вчиться робити приємні вчинки для інших.

  • Смаколики обирають і на 8 березня для маленьких красунь. У цей День хлопці мають можливість привітати дівчину, яка подобається, шоколадним частуванням у дитячому садку. Не менш важливо, привітати матусю. Вона дає безмежну кількість кохання та турботи кожного дня своїм дітям і заслуговує на найсмачніші цукерки від «Пригощайся».

  • Випускний з дитячого садочка - це важливе свято, коли дитина має перейти на наступний етап свого життя. Батьки обирають цінні подарунки, щоб закарбувати цей особливий момент та заохотити дитину на подальше навчання. Солодощі на випускний з садочка обирають якісні та смачні для найтепліших відчуттів.

Особливості нашого виробництва цукерок «Пригощайся»

Ми готуємо для малюків, тому обираємо тільки відмінні інгредієнти:

  • У виробництві використовуємо якісну шоколадку глазур, яка огортає тонким шаром смачну начинку. 

  • Натуральні начинки. Кожний продукт, який ми використовуємо для наповнення, зрозумілий та відомий. 

  • Найважливіше у нашому виробництві те, що смак кожної цукерки обирається багаторазовими пробами та з величезною любов’ю. Нам не аби як важливо, щоб від солодкого частування в дитячих садочках малюки посміхалися та були щасливими.

  • Подарункові коробки цукерок мають завжди гарне та надійне упакування. Таким чином солодощі доставляються у безпеці.

  • Обов’язково слідкуємо за чистотою приміщення та дотримання всіх санітарних норм

  • Використовуємо новітнє обладнання для втілення цікавих ідей солодощів в дитячий садок.

Як придбати частування з солодощів в дитячий сад 

Цукерки у садочок можна замовити на нашому сайті з доставкою Новою Поштою та Укрпоштою по всім містам України, наприклад: Харків, Київ, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя і т.д. А також можна завітати до магазинів «Пригощайся», отримати консультацію з наповнення кожної коробки та купити найкращу для дітлахів. Ми запевняємо вас - діти будуть у захваті!