Школа у житті дітей відіграє значну роль: вчить відповідальності, прийняттю власних рішень. Також вона проводить крізь безліч інформації, щоб дитина зацікавилась та обрала шлях для подальшого розвитку. Що найважливіше - це те, що у школі діти комунікують один з одним, знаходять друзів та навчаються робити користь для інших. Тому смаколики від «Пригощайся» обирають, щоб зробити невеликі приємні подарунки шкільному колективу на свята.

На які події приносять солодкі подарунки у школу

  • Дітям дуже подобається брати солодощі в школу на свій День Народження. У деяких навчальних закладах є традиція, коли на перерві іменинник роздає різні смаколики, а клас голосно вітає його зі святом. Це згуртовує дітей та покращує настрій.

  • Неодмінною частиною зимових свят є солодкі новорічні подарунки в школі. Вчителі організовують святковий концерт наприкінці семестру. Тому це є гарною нагодою замовити частування в школу на Новий рік і, таким чином, привітати учнів з успішним закінченням півріччя.

  • Також зараз набирає популярність влаштовувати таємного Санту. Кожному учню секретно надають ім’я людини, для кого треба зробити подарунок. Якщо ця людина полюбляє солодке, то можна подарувати їй невеликий подарунковий набір шоколадних цукерок або інші смаколики.

  • Деякі вчителі проводять класні часи, щоб діти могли поділитися своїми думками та обговорити незрозумілі моменти у навчанні. Вони проводяться у затишній атмосфері. Діти можуть принести солодощі для чаювання в школі.

  • Подарункові набори в школу обирають для привітання вчителів. Можливо є особливі вчителі, які розкрили жагу до навчання у вашої дитини або мають цікаві методи проведення занять - варто їм подякувати.

Яке частування купити в школу

У цьому питанні дуже важливо враховувати вік дитини. Якщо ми говоримо про молодшу школу, то, зазвичай, обирають ласощі, які зручно їсти, упаковка частувань для школи індивідуальна та строки споживання довгі. Наприклад: 

  • Зефір. Він м’який, не розсипається, можна з’їсти за один раз. 

  • Пастила. Не містить цукру, зроблена з натуральних інгредієнтів, порційне частування для школи.

  • Шоколадні цукерки. Можна обрати на вагу або набором (асорті), кожна цукерка загорнута окремо.

Якщо ласощі потрібні для середньої й старшої школи, то вибір залежить від події:

  • Старші діти не дотримуються ніяких правил та обирають будь-яке частування на День народження або інші неофіційні свята.

  • Для урочистих подій замовляють подарункові коробки цукерок у школу оптом.

Який бюджет потрібен для частування дітей у школі

Кожна людина обирає вартість частування для класу по своїм можливостям. Через те, що кількість учнів велика, не завжди легко знайти якісні смаколики по доступній вартості. Наш інтернет-магазин «Пригощайся» має дуже смачні вироби, з цінами на які можна ознайомитися в каталозі. Доставка здійснюється по всій Україні (Харків, Київ, Дніпро, Одеса, Львів) Новою Поштою та Укрпоштою.