Запрошуємо Вас зазирнути за лаштунки нашої фабрики! У гостинному і благодатному рівненському краї розташоване смт. Гоща: саме тут знаходиться виробництво цукерок ТМ "Пригощайся"! Ось уже понад 10 років ми щодня готуємо найсмачніші українські солодощі, від яких у захваті діти та дорослі!

Де і як роблять гощанські цукерки?

цукерки купити

Правильна технологія виробництва солодощів вимагає сучасного обладнання, просторих приміщень, а також використання кращих інгредієнтів. Наші цукерки готуються з дотриманням всіх цих вимог! У розпорядженні компанії великі і чисті цехи, в яких працює команда людей, що любить свою роботу.

Наша фабрика шоколаду обладнана сучасним обладнанням, за допомогою якого всі технологічні процеси прискорюються і удосконалюються. Але найголовніше — це люди, які працюють за цим обладнанням, ще й виготовляють солодощі вручну! Гощанські цукерки з натуральним складом такі смачні, бо люди, які їх роблять, вкладають в них частинку душі і любов до своєї справи.

В інтернет-магазині Ви можете купити цукерки від виробника за доступною ціною. Ніяких посередників і переплат, тільки ціна прямого виробника! Ми гарантуємо відмінний смак і якість: вся продукція сертифікована (ISO22000 і HALAL). Для нас важливо, щоб кожен ласун залишився задоволеним і з радістю насолоджувався смаколиками від ТМ "Пригощайся" кожен день!

Зефір і цукерки натуральні без ароматизаторів і замінників — це найкраще, що можна запропонувати діткам. У нашому асортименті є ласощі, які будуть до душі всім! Також в наявності корисні фруктові цукерки з грушею, курагою, чорносливом, бананом й іншою смакотою!

Серія "Уна Луна" і зовсім є ексклюзивною, тому що виготовляється виключно вручну. Не всі кондитерські фабрики України можуть запропонувати Вам солодощі зі справжнього італійського шоколаду за такою ціною, як у нас. Ми ж подбали, щоб навіть вишукане задоволення було ближче до кожного. Una Luna — це стильний і елегантний солодкий презент. Шоколадні цукерки купити можна з мигдалем, фундуком, вишнею і виноградом в лікері, обрамлені італійським шоколадом.

У чому криється таємниця успіху і популярності цукерок з Гощі? Ніякого секрету тут немає: ми беремо найякісніші продукти, найкраще обладнання, талановитих кондитерів і готуємо для Вас солодощі, якими дійсно можна пишатися! Пропонуємо купити цукерки зі заводу онлайн або в наших фірмових магазинах. Зараз час відпусток, заплануйте подорож до Рівненської області, і обов'язково загляньте до нас: обіцяємо, без гостинців не залишимо!

Де можна найсмачніші цукерки купити?

Ми любимо солодощі так само, як і Ви! Тому готуємо їх з любов'ю! Чому ще цукерки купити варто саме у нас:

  • Дбаємо про доступність ціни та різноманітність асортименту.
  • Гарантуємо свіжість кожного продукту.
  • ТМ "Пригощайся" — український бренд, який цінує перш за все якість і справжній смак.
  • Забезпечуємо швидке і привітне обслуговування.
  • Оперативна доставка по країні до відділення і кур'єром + безкоштовно доставимо посилку до відділення при купівлі від 1.000 грн!

Цукерки купити в Україні від гощанського бренду можна на сайті і в магазинах "Пригощайся" в Києві, Нетішині, Рівному та в самій Гощі. Чекаємо на Вас у гості!