Солодощі без додавання цукру мають чималий попит, позаяк все більше людей є прихильниками здорового способу життя та уважно слідкують за своїм раціоном. Однак, наша кондитерська фабрика вважає, що це не привід відмовлятися від улюблених смаколиків! Упевнені, любителі солодкогоз нами погодяться, еге ж?

Зустрічайте новинку в асортименті гощанського бренду — пп цукерки без цукру! Відтепер Ви можете насолоджуватися солодким і не хвилюватися про зайві калорії! Це смачна та корисна альтернатива звичним цукерочкам від gzpt.com.ua, якими можна урізноманітнити свій щоденний раціон.

 

Натуральні цукерки від “Пригощайся”: корисна насолода на кожен день!

Смачні натуральні цукерки вже давно є у лінійці ГЗПТ, а віднедавна ще з’явилася продукція без цукру. Пропонуємо замовити нашу новинку!

Чим особливі sugar free солодощі від “Пригощайся”?
  1. Цукерки без цукру, до того ж у них менше калорій!
  2. Надовго тамують голод, тому це ідеальний снек на роботі, навчанні або ж чудове доповнення до Вашого ранкового напою вдома!
  3. Мають збалансований склад, містять багато горіхів, фруктів та ягід.

Купити натуральні цукерки з нашої нової серії варто дорослим і діткам! Це джерело корисних вуглеводів та жирів, вони насичують енергією та гарним настроєм на весь день!

Гощанське виробництво кондитерських виробів дотримується всіх стандартів якості, адже ми дбаємо, щоб кожна цукерочка дарувала Вам максимум задоволення та користі!

Лінія цукерок без цукру наразі представлена двома позиціями:

Цукерки натуральні “Кероб, ягоди та горіхи”. Цікаве поєднання горіху кероб, мигдалю та фундуку, яким складають компанію журавлина з легкою приємною кислинкою та ніжні родзинки. Цукерочки також мають у складі натуральний мед.

натуральні цукерки выд пригощайсяпп цукерки без цукру від пригощайся

Набір цукерок “Фруктовий трюфель”. Справжня корисна бомба, що змушує рецептори вибухати від задоволення! Фінік, банан, мигдаль, курага, фундук і кокос у тандемі з родзинками, насінням чіа та кунжутом. Смачна їжа, що не шкодить фігурі!

цукерки без цукруцукерки натуральні

Такі цукерки без цукру купити можна на подарунок чи для щоденного споживання. Звичайно, помірність варто витримувати навіть з такими корисними солодощами, проте вони гарантовано допоможуть бути активнішим, енергійнішим та здоровішим.

Подарункові набори цукерок від ГЗПТ потішать близьких, колег чи улюблену вчительку Вашої дитини. Зокрема, багато наших покупців замовляють такі смаколики своїм діткам, адже вони так смакують на шкільній перерві, а дорослим — під час робочого кава-брейку!

 

Чому варто купити цукерки без цукру з нової лінійки від бренду “Пригощайся”?

Чудовий подарунок тим, хто стежить за своїм харчуванням, і тим, хто просто хоче насолоджуватися улюбленим смаком — наші солодощі однаково смачні для всіх!

Купити цукерки без цукру Ви можете на сайті або ж у фірмових крамницях. Ми завжди раді кожному покупцеві, порадимо найсмачніше до Вашого столу та на подарунок! Гарантуємо, що Вас потішить не лише смак та якість продукції, але також її вартість.

Замовляйте у нашому онлайн-магазині за ціною прямого виробника! Виробництво цукерок є клопіткою та відповідальною справою.

Ми вкладаємо любов і натхнення у кожну цукерочку, і запрошуємо Вас скуштувати їх на смак! Нова серіяc солодощів без цукру чекає на Вашу дегустацію!

Діліться враженнями від нашої новинки на сайті чи на сторінках соцмереж “Пригощайся”, - будемо раді Вашому відгуку!