Цукерки-льодяники – солодкі ласощі, знайомі нам ще змалечку. Для більшості ласунів – це чудовий спосіб урізноманітнити свій раціон. Такі солодощі готуються швидко і легко, а також мають приємний смак. Прозорі кружечки, сердечка, півники на паличці завжди користуються популярністю.

 

Домашні льодяники рецепт, за яким готували наші бабусі

Рецепт льодяників досить простий, і ним користувалися ще наші бабусі. Виготовлення цукерок ручної роботи не займе багато часу, та й кількість інгредієнтів мінімальна. Це прості та доступні компоненти.

Для приготування льодяників вам необхідно взяти:

✓ 3 склянки цукру;льодяники рецепт

✓ 1 склянку води;

✓ 2 ст. ложки оцту (9%);

✓ 1 ч. л. олії;

✓ палички або зубочистки.

У трилітровій каструлі потрібно з'єднати цукор з водою, а потім додати оцет. Краще брати саме емальовану каструлю. Підігріваємо інгредієнти на середньому вогні до повного розчинення кристалів цукру, при цьому безперервно помішуючи. Коли кипляча маса почне жовтіти, зменшуємо вогонь та постійно помішуємо ложкою до золотистого кольору сиропу. Періодично треба перевіряти його готовність. Для цього потрібно капнути суміш в холодну воду: якщо крапелька затверділа – пора розливати її по формах. Перед тим їх необхідно добре змастити олією, щоб готові льодяники легко діставалися. Далі в кожний отвір форми вставляємо зубочистку, а потім ставимо в холодильник до повного застигання. Варто зазначити, що правильно зроблені цукерки-льодяники мають бурштиновий відтінок.

Такі карамельні цукерки ручної роботи сподобаються не тільки дітям, а й дорослим. Вони відрізняються чудовим смаковими властивостями, приємним запахом та оригінальним дизайном. До приготування цукерок ручної роботи можна залучати дітей. Фантазуючи разом, ви завжди будете дивувати оригінальними сюрпризами та подарунками гостей, родичів.

 

Смачні цукерки ручної роботи від фабрики шоколаду Пригощайся – ідеальний презент для рідних та близьких

Варто зазначити, що є кілька рекомендацій, які допоможуть вам створити ідеальний десерт своїми руками:

● оцет треба додавати обов'язково, адже завдяки йому вироби виходять прозорі;

● щоб змінити колір, влийте в суміш ложку бурякового чи гранатового соку;

● краще змащувати форми кукурудзяною олією, яка має нейтральний смак та запах.

Готові вироби можна оформити у красивий букет з цукерок. Такий незвичайний презент обов'язково сподобається та викличе багато позитивних емоцій. Букети з цукерок ручної роботи допоможуть на мить перенестися в дитинство.

Якщо у вас немає часу на створення солодощів в домашніх умовах, то цукерки купити в подарунок дитині, мамі, дівчині, сестрі, подрузі або колезі можна на офіційному сайті gzpt.com.ua.

При виробництві цукерок Пригощайся використовуються тільки свіжі компоненти високої якості. Секретний інгредієнт кожного кондитерського виробу – любов наших майстрів.

Доставка по Україні здійснюється за допомогою надійних транспортних компаній – «Нова Пошта» та «Укрпошта». Крім того, для покупців доступний самовивіз.

Приємний бонус – доставка замовлення, сума якого перевищує 1000 грн, здійснюється за наш рахунок.

Наша мета – дарувати радість та приємні емоції вам, вашим рідним та близьким. Неймовірно смачна продукція неодмінно підкорить ваше серце!