Фруктові цукерки - одні з найпопулярніших і смачних солодощів як дорослих, так і дітей. Особливістю таких цукерок є те, що замість стандартних начинок, як це буває в звичних нам ласощах, основним інгредієнтом цукерок з фруктів є сушені або в'ялені фрукти в доповненні з шоколадною глазур'ю, а також горіхами. Для приготування можна використовувати як білу так і чорну глазур. Основним секретом даних цукерок являється те, що ласощі мають не тільки досконалий смак, але і корисні властивості. Це ідеальний корисний десерт для тих, хто піклується про своє здоров'я і фігуру.

Фруктові цукерки від фабрики "Пригощайся"

Виробництво цукерок "Пригощайся" створює кондитерські вироби за авторськими рецептами. Всі вироби виготовлені виключно з високоякісних продуктів. Для приготування найніжніших десертів з насиченим смаком ми використовуємо основні інгредієнти такі як:

Цукерки з курагою і чорносливом купити

  • персик;
  • горіх;
  • курага;
  • інжир;
  • фінік;
  • чорний і білий шоколад.

Фруктові цукерки купити можна на нашому сайті, в каталозі представлені наступні товари:

  • Цукерка чорнослив в шоколаді. Класичне поєднання чорносливу, всередині якого обсмажений волоський горіх. Зверху десерт поливаємо темною глазур'ю. Чорнослив - один з найбільш багатих сухофруктів на вітаміни та інші корисні речовини. А в горіхах містяться корисні жири, які необхідні для нормального функціонування організму. Цукерки чорнослив з горіхом в шоколаді купити може кожен, адже у нас демократичні ціни. Крім того, рекомендуємо чорнослив в шоколаді цукерки купити більше, кожен виріб в окремій упаковці і ви можете носити з собою ласощі і використовувати в якості перекусу.
  • Також, ще одним топовим поєднанням вважається курага в шоколаді. Варто відзначити, що цукерки курага чорнослив горіхи одні з найбільш популярних в нашому магазині. Абрикос, володіє чудовим ароматом і ніжним смаком.
  • Інжир з волоським горіхом - наш витвір мистецтва. Інжир володіє досить насиченим і солодким смаком, але тим не менше вважається дієтичним продуктом, який в кілька разів корисніший від традиційних солодощів. У нас ви знайдете цей десерт в поєднанні з волоським горіхом і глазур'ю.
  • Також, ми любимо експериментувати і робимо це вдало. У нашому магазині ви знайдете незвичайне поєднання сухофруктів, таких як яблуко і журавлина, чорнослив і диня або курага.
  • Ми створили десерти з фруктів і ягід, такі як банан, груша або диня в ніжній солодкій глазурі. Порадуйте себе дивним смаком, а також почастуйте близьких. Такі десерти нікого не залишать байдужим.

Чорнослив у шоколаді та інші цукерки купити

Цукерки з курагою і чорносливом купити вигідно в нашому інтернет магазині. У нас широкий вибір асортименту і комфортні умови оплати і доставки товарів. Ви можете вибрати товар на сайті, уточнити наявність і самостійно забрати товар в одному з наших фірмових магазинів. Також, ви можете купити цукерки чорнослив в шоколаді або інші за доступною ціною не виходячи з дому чи офісу. Ми оперативно обробляємо замовлення і відправляємо товар у день оформлення, ваші ласощі будуть у вас вже через кілька днів. Відправимо товар Новою поштою або Укрпоштою. Вартість доставки залежить від відстані. Ми одна з найкращих кондитерських фабрик України і готові забезпечити вас корисними і смачними десертами!