В Україні сформувалася певна культура гостинності: гостей радо зустрічають і пригощають смачненьким. Але останні також не приходять з порожніми руками. Універсальний подарунок — подарунковий набір з цукерками. Залежно від начинки солодощів і дизайну коробки такий набір може бути доречним на будь-якому святі.

Подарункові набори цукерок в Україні дарують рідним і друзям, коханим, колегам і дітям. Восьме березня, Новий рік, День закоханих і День народження — кожне свято буде неповним без солодкого подарунка.

Як з'явилася традиція дарувати подарунковий набір цукерок?

купити цукерки

І діти, і дорослі завжди однаково раді солодощам, які можуть бути як основним подарунком, так і доповненням до нього. Подарунковий набір цукерок актуальний завжди.

В Україні традиція дарувати солодощі малюкам з'явилася і закріпилася разом із святкуванням Дня Святого Миколая. Згідно з легендою, вночі чудотворець приносив гостинці дітям, які поводили себе добре протягом року. Найчастіше це були саме шоколадні цукерки або інші солодкі подарункові набори.

Окремо з'явилася традиція дарувати подарунки на честь настання нового року, яка у різних народів мала свої особливості:

  • Перси дарували яйця.
  • Єгиптяни - гілки лавра, мед і плоди фруктів.
  • У Київській Русі дарували різну їжу і рослини, адже довгий час на території переважало язичництво.

Подарунок з цукерок на Новий рік увійшов до переліку традиційних за часів правління Петра Першого. Саме він "привіз" новорічне свято з ялинкою та іншими святковими атрибутами з Європи. Прості люди прикрашали ялинки цукерками, яблуками, горіхами і навіть пряниками, адже ялинкові іграшки були надто дорогими.

Тому набір цукерок подарунковий цінувався не лише як солодкий презент, але також як потрібний аксесуар для оздоблення святкової ялинки. У пострадянський час солодкі подарунки цінувалися так само, адже класичні ялинкові прикраси так само часто були в дефіциті.

Сьогодні виробництво цукерок в нашій країні розвинене на високому рівні. Саме тому рекомендуємо надавати перевагу перевіреному бренду: так гарантовано потішать і якість, і смак, і вигляд солодощів.

Купити подарунковий набір цукерок можна з нагоди чи не будь-якої події і приводу (і навіть без нього!). Це простий, але водночас приємний спосіб висловити подяку або симпатію до людини, показати, наскільки вона важлива для Вас. Якщо хочеться підійти до цього питання уважніше, можна замовити тематичний бокс з цікавим дизайном. Наша фабрика шоколаду надає таку можливість. Оформлення подарункових коробочок бренду "Пригощайся" підкорить серце кожного!

Чому потрібно купити цукерки в магазині солодкого бренду "Пригощайся"?

Гощанський бренд опанував мистецтво створення дивовижних шоколадних ласощів - саме тому нашу продукцію так люблять дорослі і діти! Купити цукерки Ви можете на сайті або в фірмових кондитерських. Якщо Ви ще не куштували наші солодощі, ось п'ять причин швидше це виправити:

  • Якість, відмінний склад і тільки натуральні інгредієнти.
  • Швидка доставка по всій країні.
  • Різноманітність смаків.
  • Приємна ціна.
  • Стильна і красива упаковка. Можна цукерки на Новий рік купити, як сувенір із Рівненщини або на подарунок близькій людині.

Як і всі найкращі кондитерські фабрики України, ГЗПТ дотримується стандартів якості та лояльної цінової політики. У нас можна замовити солодощі за ціною від виробника!