Любите ласувати цукерками? Але що Ви про них знаєте? Ці шоколадні або цукрові кондитерські вироби поділяють за формою, дизайном, начинкою і способом приготування. Є ще натуральні цукерки, які істотно відрізняються за складом, адже для їх приготування не використовують замінники і ароматизатори.

По виду цукеркових мас бувають такі цукерки:

  • Помадні.
  • Праліне (глазуровані і неглазуровані).
  • Желейні.
  • Фруктові.
  • Марципанові.
  • Грильяжні.
  • Збивні.
  • З вафлями між шарами і т.д.

Цукерки виготовляють на основі цукрово-патокового сиропу, і додають до нього різні інгредієнти. Відносно в тому вигляді, в якому ми їх знаємо, і з додаванням цукру, вперше вони були приготовлені італійськими кондитерами в кінці 16 століття. Зараз же купити цукерки можна в великому асортименті навіть без додавання цукру. Вибір завжди за Вами!

Натуральні цукерки: з чого все починалося?

купити цукерки

Перші натуральні цукерки були зроблені в стародавньому Єгипті. Цукор як такий ще не використовували, тому в складі були тільки мед і фініки. Деякий час по тому з'явилися солодощі з додаванням маку, горіхів, кунжуту і насіння. За таку гастрономічну винахідливість можемо подякувати римлянам.

Цукерки з натуральним складом поступово почали розвиватися за рецептурою. Злаки і насіння почали варити і замочувати в меді - так з'явилася перша подоба нуги. Саме слово "цукерка" походить від латинського confectum, що означає "приготоване зілля". Цей термін був в ужитку аптекарів, які готували лікарське зілля і переробляли їх на варення. Такі цукерки купити можна було тільки в аптеці. За рахунок солодкого смаку і постійних експериментів почали з'являтися різні варіанти солодощів без прив'язки до ліків.

Колись цукерки з шоколаду і зовсім наділяли магічними властивостями. Можливо, все через ендорфін, який дарують ці ласощі нашому організму! Раніше шоколадні цукерки купити могли тільки дуже заможні люди, зараз же вони доступні більшості! Так що не відмовляйте собі в задоволенні ласувати цим потужним джерелом радості і відмінного настрою!

Які купити цукерки з фабрики ГЗПТ Ви можете в нашому онлайн-магазині:

  • Фруктові (сушені фрукти з горішком в шоколадній глазурі).
  • Грильяжні. З смт. Гоща цукерки поставляємо переважно на основі арахісу.
  • Шоколадні з начинкою (італійський шоколад 73%). Наша кондитерська фабрика пропонує солодощі різної ціни, включаючи преміальну серію "Уна Луна".
  • Лікерні (ягоди винограду і вишні, настояні на лікері).

Як і всі найкращі кондитерські фабрики України, ми дбаємо про якість своєї продукції. Тому наші солодощі не лише смачні, а й корисні! Ніяких замінників і ароматизаторів, тільки справжній смак шоколаду, горіхів і фруктів!

Де купити цукерки з фабрики від ТМ "Пригощайся"?

Для нас найважливіше - тішити Вас смачними і якісними солодощами! Завдяки тому, що ми самі виготовляємо продукцію, Ви можете купити цукерки з фабрики без будь-яких переплат.

Ми пишаємося тим, що змогли завоювати вдячність стількох українських ласунів! Запрошуємо купити цукерки від виробника в наших фірмових магазинах, а також на сайті! Доставляємо до поштового відділення і кур'єром по всій країні. При замовленні на 1.000 грн і більше доставка за рахунок компанії. Хочете найсмачніші цукерки купити в Україні? Ми знаємо, чим Вас порадувати!