Попри чимале різноманіття продукції в кондитерських відділах магазинів ми однаково частіше обираємо улюблені позиції. Чому ж одні виробники користуються популярністю, а інші ні? Кондитерські фабрики України виготовляють величезну кількість товарів в асортименті, але чи всі вони здатні догодити та здивувати споживачів?

Чому одна кондитерська фабрика успішна, а інша заледви збуває продукцію?

Кожна кондитерська фабрика повинна аналізувати потреби своїх потенційних покупців, чітко розуміти, чого вони хочуть. Не менш важливо відстежувати тренди індустрії, щоб надавати актуальні товари.

Від чого ще залежить успіх? Завод шоколаду в обов’язковому порядку повинен брати до уваги наступне:

купити цукерки

  • Актуальність асортименту, вивчення попиту і потреб.
  • Привабливе яскраве упакування. Оригінальний гарний дизайн притягує увагу та виділяє товар серед інших. Це впливає на те, чи захоче людина купити кондитерські вироби або ж просто не помітить їх і пройде повз.
  • Якість продукції. Вона в пріоритеті навіть в сегменті малої або середньої цінової політики виробника. Органічний склад, натуральні інгредієнти, відмова від хімічних барвників і ароматизаторів — кондитерська фабрика Пригощайся дотримується цих стандартів!
  • “Чисті” етикетки і склад без прихованих компонентів. Покупці ретельно вивчають етикетки, тому важливо, щоб вони були максимально зрозумілими і відповідали справжньому складу продукту.
  • Не всі виробники кондитерських виробів в Україні роблять ставку на корисні ласощі, а дарма. Це вже не про тренд, а про звичний здоровий спосіб життя більшості людей. Рекомендуємо мати в асортименті солодощі з додаванням фруктів, горіхів і насіння, адже це не тільки корисно, але ще й смачно!

Рекламна кампанія потрібна так само, як і розширення партнерської і споживчої авдиторії. Потрібно створити сайт кондитерської фабрики, вести сторінки у соціальних мережах. Не обійдеться без пошуку партнерів і оптових покупців, при чому для початку локальних. Не варто відразу гнатися за великим загальнонаціональним ринком.

Можливість придбати кондитерські вироби оптом за вигідною ціною теж важлива - це заохотить більшу кількість невеликих магазинчиків і мережевих маркетів співпрацювати з виробником. Так, завоювавши локальний ринок, можна переходити і на великий!

Чому варто купити цукерки зі заводу ГЗПТ?

Наша мета - тішити українців дійсно якісними і смачними солодощами, якими можна пишатися! Купити цукерки зі заводу Гощі — значить зробити вибір на користь безкомпромісної якості та бездоганного смаку!

Наші ласощі дарують людям радість, приємні миті і відмінний настрій щодня!

Як і всі найкращі кондитерські фабрики України, ми піклуємося про різноманітність асортименту. Грильяж, яблучний і чорничний зефір з пектином, фруктово-горіхові цукерки, корисні снеки і мед з горіхами, цукеркове асорті та преміальні серії італійського шоколаду — все найсмачніше є на gzpt.com.ua! Також придбати гощанські ласощі можна у фірмових магазинах в таких містах, як Київ, Нетішин, Рівне і в славній Гощі!

Для оптових партнерів передбачена програма лояльності, для роздрібних — безкоштовна доставка до відділення при замовленні від 1.000 грн і ціни від прямого виробника!