Купити кондитерські вироби - це не просто побалувати себе дійсно чимось смачним. Купуючи натуральні цукерки, виготовлені зі справжніх какао-бобів, ви наповнюєте свій організм такими мікроелементами, як теобромін, кофеїн, поліфеноли. А вони однозначно сприятливо впливають на організм. Тому так важливо знати, як правильно вибирати шоколадні цукерки з корисним і смачним складом.

Кондитерські вироби: як не помилитися з вибором?

Шоколадні цукерки - одні з найулюбленіших ласощів для українців. За офіційними підрахунками тільки за минулий рік було з'їдено понад 900 тис. тонн. Щоб бути впевненими в тому, що в їх складі дійсно тільки корисні Купити цукеркикомпоненти, переконайтеся що:

солодощі виготовлені з какао-бобів;

поверхня цукерок не матова;

допустимий термін зберігання не перевищує 6 місяців.

Перш, ніж шоколадні цукерки купити, важливо звернути увагу на їх склад. Оптимально, коли цукерки виготовлені з натуральних какао-бобів. Якщо в складі зазначено рослинне масло, то, швидше за все, для виготовлення цих солодощів використовувалися пальмова або кокосова олії, які можуть мати негативний вплив на організм.

Цукерки високої якості повинні мати гладку поверхню. Якщо вона матова, то, найімовірніше, для її виготовлення використовувалася соя. Відповідно до норм, шоколадної глазурі має бути не менше 40% у співвідношенню до начинки.

Експерти зазначають, що продукт високої якості не може зберігатися більше півроку.

Для збереження смакових якостей, важливо дотримуватися температури на рівні +18 градусів. Різкі перепади температури і високий рівень вологи - саме ті чинники, яких варто уникати при зберіганні цукерок. Утворення білого нальоту часто провокується тривалим зберіганням в холодильнику - від вологи. І при тривалому знаходженні цукерок під негативним впливом сонячних променів.

Шоколадні цукерки від Пригощайся: чому варто придбати ці ласощі?

Вчені давно довели, що цукерки з чорного шоколаду корисно впливають на наш організм. Цукерки купити варто не тільки для смакового задоволення, а й передбачають:

раннє старіння;

допомагають підтримувати роботу серцево-судинної системи, тому особливо рекомендуються до вживання людьми, у яких низький тиск;

насичують організм теоброміном - елементом, який необхідний для нормального функціонування легенів;

поліфеноли в складі цукерок, потрапляючи в організм відіграють роль антиоксидантів, які підвищують імунітет і поліпшують настрій;

допомагають простіше і комфортніше позбавлятися від зайвих кілограмів;

            знижують відчуття голоду і дарують бажане відчуття ситості.

 

Українці їдять шоколадних цукерок не менше, ніж бельгійці. І по-справжньому отримують від цього задоволення. Щоб не переживати про те, що сантиметри на талії можуть збільшитися, важливо не переїдати. Щоб купити цукерки з фабрики, які порадують досконалим смаком, дозволять наповнити організм корисними елементами і просто підняти настрій, а також стати відмінним подарунком до будь-якого свята - це купити кондитерські вироби в магазині Пригощайся. Фабрика шоколаду виробляє більше 50 видів солодощів, більшість з яких виготовляються вручну. Виробництво відбувається відповідно до санітарних норм, тому ні в якості, ні в безпеці цих ласощів сумніватися не доводиться.